Matura [Združena tema] #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- aleksandra18
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2009
*ka!a* --> nič ne pošlješ...in tam obkrožiš da NE ( spričevalo o končani srednji šoli )....sem se pozanimala, kr sem mislila isto kot ti
-
Marlboro_gold - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 2. 2009
Kakšen se vam je zdel drugi rok, matematika, slovka in angla? lažje/ težje kot prvič? slušno razumevanje pri angli je blo krneki, tud test se mi je zdel kar težek, slovenščina je bila kul, matematika pa itak, ampak sm pač antitalent
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
ŽuŽa napisal/-a:renatka_ napisal/-a:ushergirl napisal/-a:Pomoč!
Jaz sem se odločila, da grem dvigovat maturo in sicer kar vse predmete. Kaj se potem upošteva: bolje odpisana celotna matura(spomladanska ali jesenska), al bolje odpisan posamezni predmet (npr. matematika iz spomladanskega roka in npr. psihologija iz jesenskega roka)?
Če me spomin ne vara (sm skor zihr), se takoj, ko izboljšuješ "stara" matura izniči. Se pravi, če si prej pisala matematiko 3 in potem 2, ostane 2. Torej v tvojem primeru obveljajo vsi predmeti iz novega roka. Pa naj me popravi kdo, če se motim.
Upoštejajo se boljše ocene, 100%.
Uh, pol je pa nas fajn nategvala profesorca, LOL. Sem zadnjič pol vprašala kolegico, če se spomni in je rekla, da je nam blo rečeno, da se stara pol razveljavi če se odločiš za izboljševanje.
Bi že prej napisala, ampak ful mal odpiram ta podforum.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
A je tukaj kaka punca ki se spozna na te pogojno narjene predmete in te stvari da bi mi nekaj povedala? če je tok prjazna.. ker me res skrbi neki.
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Ja tkole je. zanima me če se mi prizna kakšen pogojno narejen predmet s tem da sem le dva predmeta padla in sem ga odpisala v drugem roku. tko da me zanima da če sem enega (zgo) naredila z 40% (več ga zihr nism) če se mi prizna pogojno ? Al se ti prizna pogojno narejen predmet le če celo maturo skupaj pišeš? upam da me razumete. ostale predmete sem naredila z 2 in 3, torej glede drugih predmetov ni problema. bi se moglo po pravilih. ampak če velja tut meni zdaj k sm šla samo 2 popravlat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Če jz to vse prav razumem, velja tud v takem primeru, ampak bolj točno boš to zvedla šele 16.9., se pravi po rezultatih tega 2. dela, ker se upoštevajo vsi predmeti skupaj..
Kandidat je pri predmetu skupnega dela mature pozitivno ocenjen tudi, če:
vir
Kandidat je pri predmetu skupnega dela mature pozitivno ocenjen tudi, če:
vir
- Miss Evie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2009
Študentka. napisal/-a:Ja tkole je. zanima me če se mi prizna kakšen pogojno narejen predmet s tem da sem le dva predmeta padla in sem ga odpisala v drugem roku. tko da me zanima da če sem enega (zgo) naredila z 40% (več ga zihr nism) če se mi prizna pogojno ? Al se ti prizna pogojno narejen predmet le če celo maturo skupaj pišeš? upam da me razumete. ostale predmete sem naredila z 2 in 3, torej glede drugih predmetov ni problema. bi se moglo po pravilih. ampak če velja tut meni zdaj k sm šla samo 2 popravlat.
Brez zamere, vendar imam eno vprašanje.
Zdaj si ponavljala samo 2 predmeta. Za en predmet si si vzela zgo, ki se jo da do potankosti napifalat.
Pa kaj vam je tako vseeno za maturo? Mislim da se je treba za jesenski rok res potrudit, sploh pri takih predmetih kot so zgo, geo,... kjer ni nekega razumevanja, le piflanje.
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
zakaj pa si na maturi jemljete za izbirne predmete te, ki vam na grejo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov