Matura [Združena tema] #2

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Sverige.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenaa » 28. Jul. 2009 20:52

Liena napisal/-a:Ja, res je edino tako fer, sej imaš dovolj časa, da prej premisliš.

Ve katera mogoče, kako je s pooblaščeno osebo, ki te gre vpisat? Je lahko kdorkoli? Se moram malo pozanimat glede tega.

Se mi zdi da je lahko kdorkoli, sam more dt zravn tut svoje podatke (npr. EMŠO al pa kej tazga). Ena fora je. :D
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
Fantasistykke
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantasistykke » 28. Jul. 2009 21:07

aderyn napisal/-a:
Fantasistykke napisal/-a:
aderyn napisal/-a:^^ ob kateri uri prb. pa si bila tam? Jaz grem jutri. A to greš sam v pisarno al kako? Ali je kr več ljudi not naenkrat?
Si imela prav izpolnjen vpisni list, so gledali sploh kaj? :D

tm ob ene 11 sm prišla tja, mogoče mal prej, ne vem točno ker sem en cajt iskala tale vrazov trg :oops: :oops: drgač pa kuj k prideš notr (tak hodničk je poj so pa usred vrata) greš po stopnicah gor poj pa tm koj naletiš na ene punce k akte pa to ponujajo pa greš sam notr tm ti povejo kam poj je pa tm notr ea taka miza kjer izpolnuješ indekse pa to pa poj se gre še u eno sobo kjer pač to odajaš vse, notr jih gre pa več, pč kadar pridš pa ko izpolnš indeks pa to greš notr mau še počakaš poj pa to to.
ja mal na hitr je preletela vpisn list, je blo ql

Ok, hvala ti za info :D em, a tale Vrazov je sploh kje blizu samega faksa ali ne? Jaz niti ne vem kje je v bistvu :oops:
(imaš ZS)

am, kkšne 5 minut je stran, ubistvu če greš iz železniške je prej. najbolj je da greš čist ob lublanci po uni ulci pol je kr dobr označen. če pa slučajn zgrešiš ti pa povem tko k je men ena gospa: (stala sem tam kjer je avtobusna postaja KC), naravnost gor proti trubarjevi, kar en cajt hodš, ko vidiš rozmanovo ulco (en dost velk križiše) pa zaviješ levo dol proti ljubljanci xD
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 30. Jul. 2009 9:01

Ledenaa napisal/-a:
Liena napisal/-a:Ja, res je edino tako fer, sej imaš dovolj časa, da prej premisliš.

Ve katera mogoče, kako je s pooblaščeno osebo, ki te gre vpisat? Je lahko kdorkoli? Se moram malo pozanimat glede tega.

Se mi zdi da je lahko kdorkoli, sam more dt zravn tut svoje podatke (npr. EMŠO al pa kej tazga). Ena fora je. :D
jaz sem davčno mogla dat.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 31. Jul. 2009 11:18

hej! zanima me, če katera ve, kdaj bodo znane omejitve za 2. rok oz. kdaj bo ta razpis (in kje)?

hvala
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 31. Jul. 2009 12:36

Objavljeno bo tle http://www.vpis.uni-lj.si/, kdaj točno pa nevem. Nekje avgusta, pred vpisom, ki je nekje od 20-30 avgusta. Vsaj tko je blo lani.

Mene pa zanima kolk bo zdej mesečna vozovnica za trolo?
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 31. Jul. 2009 12:48

Isto kot vedno, 17€.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 31. Jul. 2009 13:38

^cherry^ napisal/-a:Objavljeno bo tle http://www.vpis.uni-lj.si/, kdaj točno pa nevem. Nekje avgusta, pred vpisom, ki je nekje od 20-30 avgusta. Vsaj tko je blo lani.

o, hvala.

še nekj me zanima; dobila sem pošto, da nisem sprejeta nikamor (logičn, če sm mela pa popravni izpit) in da se morem vpisat od 20-28.8. enkrat, 24.8. je pa 2. rok mature, se prav, js se morem upisat še pred maturo al kako? :/

najlepša hvala!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 31. Jul. 2009 14:55

^^Jp vpisat se moraš še pred maturo. Js sm tud v jesenskem roku opravljala svojo poklicno maturo, pa sem se mogla že par dni pred začetkom vpisat na faks.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 31. Jul. 2009 16:33

aha okej, se prav je pametn, da se vpišem že 20.8. oz. tm nekje. najlepša hvala :)
Uporabniški avatar
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 10. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ushergirl » 31. Jul. 2009 18:25

Pol se ne morš upisat v 2. krog, če si bil v prvem sprejet (tudi, če si bil na izredno)?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 31. Jul. 2009 18:48

^^Hm tega pa ne vem...sm mislem, da se je par strani nazaj že govorilo o tem....
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Jul. 2009 20:01

ushergirl napisal/-a:Pol se ne morš upisat v 2. krog, če si bil v prvem sprejet (tudi, če si bil na izredno)?

Kakor js vem se ne moreš. Ampak lahko šele v 3. roku.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 31. Jul. 2009 23:41

*ka!a* napisal/-a:
^cherry^ napisal/-a:Objavljeno bo tle http://www.vpis.uni-lj.si/, kdaj točno pa nevem. Nekje avgusta, pred vpisom, ki je nekje od 20-30 avgusta. Vsaj tko je blo lani.

o, hvala.

še nekj me zanima; dobila sem pošto, da nisem sprejeta nikamor (logičn, če sm mela pa popravni izpit) in da se morem vpisat od 20-28.8. enkrat, 24.8. je pa 2. rok mature, se prav, js se morem upisat še pred maturo al kako? :/

najlepša hvala!

Ni se ti treba pred maturo ampak enkrat v tem roku, lahko tud 28ga. Sej to nima veze. Če bi se mogla pred maturo, pol vrjetn ne bi dal takega datuma, ampak bi ga dal prej.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 01. Avg. 2009 9:42

^^ hvala! :)
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica