Matura [Združena tema] #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- iversonka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
hej
a je še kira s fdv-ja tle? jst sm končn dobla pošto.. in zdej em KUA?! morm se mal poglobit:) tti urniki me mal matrajo. pač izbirni predmeti. morš pazit da se ne prekrivajo. ma še kdo podobne probleme? že veste kaj bote izbrali kot izbirne?
a je še kira s fdv-ja tle? jst sm končn dobla pošto.. in zdej em KUA?! morm se mal poglobit:) tti urniki me mal matrajo. pač izbirni predmeti. morš pazit da se ne prekrivajo. ma še kdo podobne probleme? že veste kaj bote izbrali kot izbirne?
-
Styra - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 2. 2009
Mam eno vprašanje. Na prvo željo nisem bila sprejeta na željeno fakulteto, medtem ko sem bila na drugo željo sprejeta na fakulteto katere me študij niti najmajn ne interesira. Zdej me pa zanima, če lahko vpis na slednjo fakulteto zavrnem in se prijavim na drugi vpisni rok, na neko drugo fakulteto. Je to možno?
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Styra napisal/-a:Mam eno vprašanje. Na prvo željo nisem bila sprejeta na željeno fakulteto, medtem ko sem bila na drugo željo sprejeta na fakulteto katere me študij niti najmajn ne interesira. Zdej me pa zanima, če lahko vpis na slednjo fakulteto zavrnem in se prijavim na drugi vpisni rok, na neko drugo fakulteto. Je to možno?
Preber si tole temo, isti problem.
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... 27&start=0
In ne, če si nekam sprejeta se ne moreš vpisat v drugem roku ampak šele v tretjem, takrat pa razpišejo mesta sam tiste fakultete, ki imajo res bogi vpis.
Tko da drugič je treba mal bolj razmišljat in dat na 2. in 3. željo neki kar prav tako hočeš študirat, razn če vpišeš neki sam zarad statusa.
Tko da ti zdej preostane, da čakaš na tretji rok alpa se vpišeš kamor si bla sprejeta in to študiraš alpa delaš, naslednje leto pa spet poskusiš na željeni fakulteti.
-
Fantasistykke - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2006
aderyn napisal/-a:Fantasistykke a si se šla vpisat danes? Gužva?
mal je bla gužva, ne pa pretirane, kakšnih 15 minut sem čakala. dobiš index za izpolnit in še ene par obrazcev greš nazaj notr daš use stvar, poštemplajo ti potrdila in to je to.
prej te še zasujejo z aktami in študentskimi servisi pa dobiš še ene brošure poj tm na vpisu tok a greš kr obtežen domov to je pa to
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A je že objavljen razpis za 2. rok?
Pa še to (eno kolegico zanima): Ni bila nikamor sprejeta in sedaj bi šla popravljat maturo, pa ne ve kak je kej s plačevanjem delanja mature, da recimo nebi šla sedaj popravljat ampak naslednje leto spomladanski rok.
Pa še to (eno kolegico zanima): Ni bila nikamor sprejeta in sedaj bi šla popravljat maturo, pa ne ve kak je kej s plačevanjem delanja mature, da recimo nebi šla sedaj popravljat ampak naslednje leto spomladanski rok.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Fantasistykke - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2006
aderyn napisal/-a:^^ ob kateri uri prb. pa si bila tam? Jaz grem jutri. A to greš sam v pisarno al kako? Ali je kr več ljudi not naenkrat?
Si imela prav izpolnjen vpisni list, so gledali sploh kaj?
tm ob ene 11 sm prišla tja, mogoče mal prej, ne vem točno ker sem en cajt iskala tale vrazov trg drgač pa kuj k prideš notr (tak hodničk je poj so pa usred vrata) greš po stopnicah gor poj pa tm koj naletiš na ene punce k akte pa to ponujajo pa greš sam notr tm ti povejo kam poj je pa tm notr ea taka miza kjer izpolnuješ indekse pa to pa poj se gre še u eno sobo kjer pač to odajaš vse, notr jih gre pa več, pč kadar pridš pa ko izpolnš indeks pa to greš notr mau še počakaš poj pa to to.
ja mal na hitr je preletela vpisn list, je blo ql
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
*mala* napisal/-a:A je že objavljen razpis za 2. rok?
Ni še objavljeno. Mislim da objavijo na začetku avgusta.
Kar se tiče mature, mislim da ni treba plačat, če greš popravljat. Sej enkrat tko al tko lahko greš. A ne plačajo samo tisti, ki se prijavijo kot občani?
Liena mislim da moreš napisat pooblastilo, da pač to osebo pooblaščuješ, da te lahko vpiše. Nevem pa, če so to lahko samo starši al kdorkoli.
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Fantasistykke napisal/-a:aderyn napisal/-a:^^ ob kateri uri prb. pa si bila tam? Jaz grem jutri. A to greš sam v pisarno al kako? Ali je kr več ljudi not naenkrat?
Si imela prav izpolnjen vpisni list, so gledali sploh kaj?
tm ob ene 11 sm prišla tja, mogoče mal prej, ne vem točno ker sem en cajt iskala tale vrazov trg drgač pa kuj k prideš notr (tak hodničk je poj so pa usred vrata) greš po stopnicah gor poj pa tm koj naletiš na ene punce k akte pa to ponujajo pa greš sam notr tm ti povejo kam poj je pa tm notr ea taka miza kjer izpolnuješ indekse pa to pa poj se gre še u eno sobo kjer pač to odajaš vse, notr jih gre pa več, pč kadar pridš pa ko izpolnš indeks pa to greš notr mau še počakaš poj pa to to.
ja mal na hitr je preletela vpisn list, je blo ql
Ok, hvala ti za info em, a tale Vrazov je sploh kje blizu samega faksa ali ne? Jaz niti ne vem kje je v bistvu
(imaš ZS)
There are no shortcuts to any place worth going.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov