Matura [Združena tema] #2

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

iversonka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a iversonka » 23. Jul. 2009 17:48

razmazena_maca napisal/-a:@iversonka: jaz bom novinarka. pa ti?
ja pol pa jutri spet željno pričakujemo poštarja, ane sunny_? (škoda da naš ni kaj ekstra za pogledat :D :D :D )

a fino :) jst sm mela tut to na 3. mestu :p jst bom pa PR :p hehe
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 23. Jul. 2009 18:42

iversonka napisal/-a:
razmazena_maca napisal/-a:@iversonka: jaz bom novinarka. pa ti?
ja pol pa jutri spet željno pričakujemo poštarja, ane sunny_? (škoda da naš ni kaj ekstra za pogledat :D :D :D )

a fino :) jst sm mela tut to na 3. mestu :p jst bom pa PR :p hehe
ja kul, ane? če drugega, boma one ta glavne predmete mogoče skup poslušale :)
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objavaNapisal/-a poletje06 » 23. Jul. 2009 20:43

joj, jst še vedno nisem dobila pošte z navodili za vpis in to.. mislijo to kj kmalu poslat?! groza!
sunny_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a sunny_ » 23. Jul. 2009 22:15

poletje06 napisal/-a:joj, jst še vedno nisem dobila pošte z navodili za vpis in to.. mislijo to kj kmalu poslat?! groza!

sej nisi edina.... unim, ki še nimajo bodo začeli pošiljati v začetku drugega tedna... sicer pa je stvar odvisna od faksa do faksa... probaj jih poklicat.
Jutri se začne obdobje vpisov in traja tam nekje do polovice avgusta, spet odvisno od faksa.
To obdobje je le grobo omejeno za ves folk sprejet v prvem roku, vsak faks pa si potem vsak zase posebej določi kdaj bo vpisoval svoje bodoče študente.
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objavaNapisal/-a poletje06 » 24. Jul. 2009 11:38

problem je ta, ker na strani filozofske fakultete piše, da bo vpis potekal do 31.julija in da bomo navodila za elektronski vpis in vse ostalo dobili po pošti, tega jaz še nisem dobila, prijavo oz.vpisnico pa moram poslat do 31.julija po pošti nazaj..

kaj tolk meljejo?
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sarchika09 » 24. Jul. 2009 11:42

A je kera dobla že kej za vpis iz pravne fakultete (maribor)?
miu.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a miu. » 24. Jul. 2009 11:43

js iz pravne tudi še nč nism dobila :x
miu.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a miu. » 24. Jul. 2009 11:44

^ iz lj
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 24. Jul. 2009 18:44

Na mariborski pravni bo vpis čisto proti koncu tega vpisnega obdobja, nekje 15. in 16. avgusta pravijo, tako da še imajo čas poslat.
Uporabniški avatar
Fantasistykke
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantasistykke » 25. Jul. 2009 19:50

aderyn napisal/-a:em, meni za vpis na medicino piše, da moram na zadnji strani vpisnega lista izpolnit/prepisat predmetnik. Samo to piše, nič pa kaj kako in s kje to prepišem. Tako da meni ni nič jasno :oops:

Izgleda pa takole:
šifra učitelja | učitelj | šifra predmeta | predmet | število KT oz. ur

pa pač stolpci spodaj za to napisat

a ima še katera kaj podobnega?

jst mam isto :P xD, medicina an xD. a si mogoče kej izvedla kako bi se to rešil ker tale cel vpisni list je men res čudn
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 25. Jul. 2009 22:53

Takšni podatki se najdejo ponavadi na spletni strani fakultete. Poiščeš dodiplomski študij, predmetnik, in izbereš 1. letnik. Tam bi moglo nekaj takšnega pisat. Drugače pa lahko še preden oddata vpisnico pokličeta v referat, in preverita če je to to.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 26. Jul. 2009 2:23

poletje06 napisal/-a:problem je ta, ker na strani filozofske fakultete piše, da bo vpis potekal do 31.julija in da bomo navodila za elektronski vpis in vse ostalo dobili po pošti, tega jaz še nisem dobila, prijavo oz.vpisnico pa moram poslat do 31.julija po pošti nazaj..

kaj tolk meljejo?

vpis nardijo za prvi in drugi rok skupaj, da ne rabija dvakrat vsega ponavlat. tak da bo vpis zato tolk pozno. mislim pa da nima smisla se elektronsko vpisovat, ker določene stvarri so kr komplicirane za izpolnit in ti pomaga da greš na dejanski vpis. pa itak se morš še podpisat nekam. kar pa ne gre prek neta
Uporabniški avatar
Fantasistykke
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantasistykke » 26. Jul. 2009 10:05

Liena napisal/-a:Takšni podatki se najdejo ponavadi na spletni strani fakultete. Poiščeš dodiplomski študij, predmetnik, in izbereš 1. letnik. Tam bi moglo nekaj takšnega pisat. Drugače pa lahko še preden oddata vpisnico pokličeta v referat, in preverita če je to to.

ja to sem že gledala pa nekaj je, ni pa vsega :) bo treba še malo povprašat
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a aderyn » 26. Jul. 2009 14:59

Fantasistykke napisal/-a:
aderyn napisal/-a:em, meni za vpis na medicino piše, da moram na zadnji strani vpisnega lista izpolnit/prepisat predmetnik. Samo to piše, nič pa kaj kako in s kje to prepišem. Tako da meni ni nič jasno :oops:

Izgleda pa takole:

jst mam isto :P xD, medicina an xD. a si mogoče kej izvedla kako bi se to rešil ker tale cel vpisni list je men res čudn

Ne, nisem nič izvedla :D Na internetu sicer je predmetnik, ampak ni npr. šifre profesorja in šifre predmeta. Pa menda bo zdaj nek nov predmetnik, ker je nov sistem. Tako da ne vem, jaz grem v sredo osebno gor in upam, da si bojo vzeli čas, da mi to razložijo :D Sem si pa sprintala to, kar sem našla na netu in bom vzela s sabo

In cel vpisni list je čuden ja, jaz sploh nisem vedla, kaj moram pustit prazno in kaj rešit :twisted:
There are no shortcuts to any place worth going.
Uporabniški avatar
Fantasistykke
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantasistykke » 26. Jul. 2009 15:03

aderyn napisal/-a:
Fantasistykke napisal/-a:

Izgleda pa takole:

Ne, nisem nič izvedla :D Na internetu sicer je predmetnik, ampak ni npr. šifre profesorja in šifre predmeta. Pa menda bo zdaj nek nov predmetnik, ker je nov sistem. Tako da ne vem, jaz grem v sredo osebno gor in upam, da si bojo vzeli čas, da mi to razložijo :D Sem si pa sprintala to, kar sem našla na netu in bom vzela s sabo

In cel vpisni list je čuden ja, jaz sploh nisem vedla, kaj moram pustit prazno in kaj rešit :twisted:

jaz grem v torek, tako da ti lahko potem napišem kako in kaj če bodo seveda kej razložil. malo bom še pobrskala po internetu, če pa ne bom nič našla bom pa morda jutri poklicala dol pa da vidim..
drugače so pa na internetu (na strani visoke šole zazdravstvo) navodila za izpolnjevanje vpisnega lista.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov