Matura [Združena tema] #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sunny_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2006
aderyn napisal/-a:^^ a dve ovojnici vsaka posebej al kako? Ker jaz ne vem, kdaj naj kaj pričakujem od moje fakultete glede vpisa
jst niti, men so samo napisali, da so me sprejeli...
Po vaše kdaj bo prišlo še kako pismo, glede uradnega vpisa?!...
upam, da čimprej, ker želim še met kaj od tega poletja...
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
sunny_ napisal/-a:Devilish napisal/-a:Okej, uredu je, js sm dobla že iz fakultete tud vse kar je potrebno met zraven na vpisu, pa še eno pošto, kjer piše kolk je bla omejitev:)
blagor tebi, ki si dobila že vse v kompletu... a tud indeks si že dobila?
Ne, piše, da indeks dobim ob vpisu, vpis mam pa 11.8
- sunny_
- Komunikatorka
Devilish napisal/-a:Ja eno je navadno pismo, tam zveš da si sprejet pa kolk je bla omejitev, drugo sem pa js dobla priporočeno, vlko rjavo ovojnico, not je pa ful listov ( sem že zgor napisala kaj vse:))
ja jst v bistvu na to to še čakam...
sicer pa sredi avgusta vpis omg...
a oni s faksa nimajo nobenih dopustov?!
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
sunny_ napisal/-a:Devilish napisal/-a:Ja eno je navadno pismo, tam zveš da si sprejet pa kolk je bla omejitev, drugo sem pa js dobla priporočeno, vlko rjavo ovojnico, not je pa ful listov ( sem že zgor napisala kaj vse:))
ja jst v bistvu na to to še čakam...
sicer pa sredi avgusta vpis omg...
a oni s faksa nimajo nobenih dopustov?!
To je men tud ful bedno, ker grem ravno takrat na morje sicer piše, da te lahko nekdo drug tud pride vpisat, sam more bit pooblaščen pa osebni dokument more met.. Sam useeno, rajši prestavim morje, pa grem sama tja..
- sunny_
- Komunikatorka
aderyn napisal/-a:Vpisi so do 18.avgusta, do takrat je pač čas, odvisno od fakultete kdaj se odloči, da bojo
a to maš prav uro pa datum določen al kako?!...
A po vaše se da to prej ali malo kasneje uredit, če se zmeniš s faksom?!... ali pa da gre kdo drug namesto tebe?!...
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
sunny_ napisal/-a:aderyn napisal/-a:Vpisi so do 18.avgusta, do takrat je pač čas, odvisno od fakultete kdaj se odloči, da bojo
a to maš prav uro pa datum določen al kako?!...
A po vaše se da to prej ali malo kasneje uredit, če se zmeniš s faksom?!... ali pa da gre kdo drug namesto tebe?!...
mf MB ima npr. po abecedi - prva polovica 28.7. od 9.00 dalje, druga polovica naslednji dan od 9.00 dalje - to je verjetno spet čisto odvisno od faksa, mogoče imajo nekateri več dni pa prideš kadar želiš
večinoma pa lahko opraviš elektronsko
ali pa koga pooblastiš - ne vem pa, če mora biti overjeno pri notarju? Verjetno ja
There are no shortcuts to any place worth going.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov