Matura [Združena tema] #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
Ma ja, sej se bo zvedl ja, ampak js se že sama seb zdim zmešana, ker vsak dan tak željno pričakujem poštarja, da si bo revček še kej mislu
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
V bistvu piše na tej strani TUKAJ - str. 2, da poteka izbirni postopek od 12. do 18. julija - torej jutri se zaključi in v pon. bomo verjetno dobili točke.
Do četrtka pa nam morajo poslat pismo, mogoče ga v najslabšem primeru lahko pričakujemo v ponedeljek, čez teden in pol? Ne vem kako raznašajo to pošto
Jaz sem tudi danes vsakih 10min hodila gledat, pa nič
Do četrtka pa nam morajo poslat pismo, mogoče ga v najslabšem primeru lahko pričakujemo v ponedeljek, čez teden in pol? Ne vem kako raznašajo to pošto
Jaz sem tudi danes vsakih 10min hodila gledat, pa nič
There are no shortcuts to any place worth going.
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
kdo gre na farmacijo? (poleg Jeannine in mene)
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Mene tudi to zanima.
Jaz sem si vpis vedno predstavljala tako, da ima vsak svojo uro pa hodimo vsak posebej not. Kot pri zdravniku
Pri vpisu na srednjo pa se spomnem, da smo prišli recimo štirje not naenkrat v pisarno pa je od vsakega posebej pobrala te dokumente pa to.
A je to odvisno od faksa ali je povsod enako?
Jaz sem si vpis vedno predstavljala tako, da ima vsak svojo uro pa hodimo vsak posebej not. Kot pri zdravniku
Pri vpisu na srednjo pa se spomnem, da smo prišli recimo štirje not naenkrat v pisarno pa je od vsakega posebej pobrala te dokumente pa to.
A je to odvisno od faksa ali je povsod enako?
There are no shortcuts to any place worth going.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
lolika11 napisal/-a:Kako zgleda vpis na faxu? Zanima me konkretno za EF. A se vsi zberemo v veliki dvorani ali ma vsak res svojo uro? Krožijo različne info...
Na EF se vse ureja prek neta (elektronski vpis).
- Sweetflower
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2006
la_estrella napisal/-a:kdo gre na farmacijo? (poleg Jeannine in mene)
Jaz,če bo vse po sreči:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov