Matura [Združena tema] #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
tanchii napisal/-a:tanchii napisal/-a:Za vpis rabiš tudi spričevalo od 3. in 4. letnika, al samo od mature?
Anyone?
Mislim, da vse.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
^^ če bi jaz vedla kje imam ta spričevala vsaj za lanskega nimam pojma kje je
EDIT: Zakaj bi v bistvu sploh rabili spričevala pri vpisu? Saj smo že sprejeti in če smo prijavljeni tudi pomeni, da smo končali 3. in 4.letnik...Meni bi blo logično, da prinesemo samo maturitetno spričevalo, pa še to vprašanje, saj imajo vse podatke.
EDIT: Zakaj bi v bistvu sploh rabili spričevala pri vpisu? Saj smo že sprejeti in če smo prijavljeni tudi pomeni, da smo končali 3. in 4.letnik...Meni bi blo logično, da prinesemo samo maturitetno spričevalo, pa še to vprašanje, saj imajo vse podatke.
There are no shortcuts to any place worth going.
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
aderyn napisal/-a:^^ če bi jaz vedla kje imam ta spričevala vsaj za lanskega nimam pojma kje je
Jaz pa mislim, da moraš pokazat kakšen uspeh si imel v 3. in 4. letniku. Saj pa na večini šol je 40% uspeh v 3. in 4. letniku. Mislim, da je za vsak primer boljše, da vzameš spričevalo zraven. Boljše, da ga imaš zraven in ga ne rabiš, kot da ga nimaš zraven in ga rabiš.
I walk these roads with grace
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Ko boste dobili vabilo za vpis na fax, bo gor tud pisalo, kaj vse morate imet tko da nobene panike
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
kdaj pa se to zgodi?KLEMY napisal/-a:Ko boste dobili vabilo za vpis na fax, bo gor tud pisalo, kaj vse morate imet tko da nobene panike
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Ok, dobimo vabilo za vpis...a to ne pomeni, da smo že sprejeti, samo vpisat se moramo?! Torej verjetno že vejo, kakšen uspeh smo imeli v 3. in 4.letniku, če so nas razvrstili glede na točke. Ne vem no, jaz si to vse malo po svoje razlagam očitno
There are no shortcuts to any place worth going.
-
mystik - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2009
js sm slišala, da morajo faksi najkasneje do 23. poslat pisma.
pa menda je potrebno met sabo vse dokumente (tud spričevala).
nvem, tud men se to zdi nekako nesmiselno, sam js bom raj mela vse sabo, da potem tam ne bo kakšnih nepotrebnih komplikacij.
kje najti spričevalo iz 3. letnika je pa drug problem... =S
pa menda je potrebno met sabo vse dokumente (tud spričevala).
nvem, tud men se to zdi nekako nesmiselno, sam js bom raj mela vse sabo, da potem tam ne bo kakšnih nepotrebnih komplikacij.
kje najti spričevalo iz 3. letnika je pa drug problem... =S
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov