Matura [Združena tema] #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ah, ko te prime, da se ti zdi, da ti gre slabo - eni smo še starejši (nja, vsaj neki koristnega glede tega)sunset21 napisal/-a:Zavedam se, da je težka. Nameravam se vpisat v uni, ja. Pa tudi če se ne bi, moram imet maturo narejeno. Poklicno lahko delam šele čez 2 leti.
Naslov? Kok €? (sej me sam informativno zanima, hehe)sončk napisal/-a:Če katera rab seminarsko za psihologijo proti plačilu, nej pove Vse točke, pisala sem 5.
-
miss.bunny - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
uuu to da bi dobla seminarsko bi blo supper . mislim sej je nebi prepisala sam bi si jo pa blo dobro pogledat in po zgledau nardit
-
purple_rain - Cosmopsiho
Gledat priljubljene serije brez podnapisov? Oz. če že, z angleškimi.sunset21 napisal/-a:bah, vidim da je full velik te anglce...mene je strah in posledično me tudi odbija...nisem nekakšen genij za anglco in tako je tudi tako...ima katero kako idejo, da se rešim tega in da veselo gledam zapiske?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Res je. Ter poslušanje glasbe (da dejansko poslušaš besedila- lahko tudi prebereš na spletu).
Jaz nikoli nisem znala pravil (kdaj se kateri čas uporablja- oz. bolj površinsko vse), vedno sem po občutku delala (kot da bi se spomnila določenega stavka iz filma/nadaljevanke) in na srečo sem imela večinoma prav
Jaz nikoli nisem znala pravil (kdaj se kateri čas uporablja- oz. bolj površinsko vse), vedno sem po občutku delala (kot da bi se spomnila določenega stavka iz filma/nadaljevanke) in na srečo sem imela večinoma prav
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Enako tud jz.*mala* napisal/-a:Jaz nikoli nisem znala pravil (kdaj se kateri čas uporablja- oz. bolj površinsko vse), vedno sem po občutku delala (kot da bi se spomnila določenega stavka iz filma/nadaljevanke) in na srečo sem imela večinoma prav
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Čisto tako.. poglejte tole temo
Cosmo Matura
Gre za Cosmo nagradni izziv ...
Zadeva je zelo zanimiva. ŠE posebno nagrada je kar lepa v vrednosti 10.000 eur..
Preverite pa povejte kaj si milsite.. Me resnično zanima kaj menite....
Cosmo Matura
Zadeva je zelo zanimiva. ŠE posebno nagrada je kar lepa v vrednosti 10.000 eur..
And now something completely different
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Gregor napisal/-a:Čisto tako.. poglejte tole temo
Cosmo Matura
Mene pa se bolj zanima, ce se je kera s foruma prjavla oziroma ce se bo Bi blo zanimivo spremljat se tako nekoga, ki ga "poznas" prek foruma.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- Firefly_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2009
ok punce stvar je taka - če je katera imela/bo imela Nemščino na maturi in ima za ustni del napisane (ne samo naštete) teme bi bila zelo hvaležna če bi share-ala?
ali pa če katera ve za kakšno knjigo, priročnik k to vsebuje oz. če bi se jih dalo kje na netu dobiti. .?
sam ne me napotit k profesorci, ker je kot oseba zelo pasivna..
hvala
ali pa če katera ve za kakšno knjigo, priročnik k to vsebuje oz. če bi se jih dalo kje na netu dobiti. .?
sam ne me napotit k profesorci, ker je kot oseba zelo pasivna..
hvala
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
Nujno!
Prejšnje šolsko leto sem uspešno končala gimnazijo in maturo, vendar se nisem vpisala na faks. Zdaj pa izpolnjujem prijavnico za faks, pa ne znam izpolniti zadnjega dela. Ali moram izpolniti samo 1. ali tudi 2. del? Ker spričevalo o končani srednji šoli bo samo eno (od prejšnjega leta), od mature pa bom imela dva, ker sem se to leto spet prijavila na maturo. Prosim pomagajte, ker je rok za vpis do 8.marca.
Prejšnje šolsko leto sem uspešno končala gimnazijo in maturo, vendar se nisem vpisala na faks. Zdaj pa izpolnjujem prijavnico za faks, pa ne znam izpolniti zadnjega dela. Ali moram izpolniti samo 1. ali tudi 2. del? Ker spričevalo o končani srednji šoli bo samo eno (od prejšnjega leta), od mature pa bom imela dva, ker sem se to leto spet prijavila na maturo. Prosim pomagajte, ker je rok za vpis do 8.marca.
-
Nincheq* - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
- Kraj: Vrhnika
Tudi jaz imam eno vprašanje glede te prijave na faks. Jaz sem svojo na žalost že oddala, zdaj pa se bojim, da sem se premislila in nočem iti na tisti faks, ki sem ga dala na prvo mesto. Kaj lahko sploh naredim? Ali je možno, da si še premislim, glede na to da je v ponedeljek še možen vpis?
hvala
hvala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov