Matura [Združena tema] #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tinca malinca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2006
- Kraj: čokoladnica
Čestitke vsem, ki vam je uspelo priti na željen faks!
Jaz sem poskusila s tiflopedagogiko in spet prevelike omejitve za moje nizke točke, tako, da ostajam na andragogiki.
Jaz sem poskusila s tiflopedagogiko in spet prevelike omejitve za moje nizke točke, tako, da ostajam na andragogiki.
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Drugih je že tako ali tako preveč.
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
Eno vprašanje. Na listu piše, da rabim nek obrazec za subvencijo prevoza al kaj. Zadnjič sem ga nekje na netu našla, zdj k pa rabim ga pa ni. A ma kira na kompu da pošle k mam deleč stran železniško? Prosim
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
Pomoč!
Jaz sem se odločila, da grem dvigovat maturo in sicer kar vse predmete. Kaj se potem upošteva: bolje odpisana celotna matura(spomladanska ali jesenska), al bolje odpisan posamezni predmet (npr. matematika iz spomladanskega roka in npr. psihologija iz jesenskega roka)?
Jaz sem se odločila, da grem dvigovat maturo in sicer kar vse predmete. Kaj se potem upošteva: bolje odpisana celotna matura(spomladanska ali jesenska), al bolje odpisan posamezni predmet (npr. matematika iz spomladanskega roka in npr. psihologija iz jesenskega roka)?
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
ushergirl napisal/-a:Pomoč!
Če me spomin ne vara (sm skor zihr), se takoj, ko izboljšuješ "stara" matura izniči. Se pravi, če si prej pisala matematiko 3 in potem 2, ostane 2. Torej v tvojem primeru obveljajo vsi predmeti iz novega roka. Pa naj me popravi kdo, če se motim.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
renatka_ napisal/-a:ushergirl napisal/-a:Pomoč!
Če me spomin ne vara (sm skor zihr), se takoj, ko izboljšuješ "stara" matura izniči. Se pravi, če si prej pisala matematiko 3 in potem 2, ostane 2. Torej v tvojem primeru obveljajo vsi predmeti iz novega roka. Pa naj me popravi kdo, če se motim.
Upoštejajo se boljše ocene, 100%.
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Hej! Če mogoče kdo ve...
Slišala sem da je bila letos matematika 43% za pozitivno,torej 2 !
A zdej v drugem roku isto ostane 43% za 2 al bo 50% za 2, torej jovo na novo ?
pa še eno vprašanje. če greš v drugem roku pisat samo 1 predmet ki si ga padel in ga nardiš z 40%, se ti prizna pogojno narjena matura? al ga morš s 50% in nima veze tisto za nazaj k si že naredu?
pa še eno vprašanje. če greš v drugem roku pisat samo 1 predmet ki si ga padel in ga nardiš z 40%, se ti prizna pogojno narjena matura? al ga morš s 50% in nima veze tisto za nazaj k si že naredu?
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
V spomladanskem roku se postavljajo meje tud za jesenski rok, tko da meje ostanejo iste.
Pisat moreš tolk kot zahtevajo za pogojno dve (ponavadi še manj kot 40%), odvisno od vsakega predmeta posebej. Moreš met pa vsaj predmeta s 3 narejeo, potem pa se ti prizna, da si naredila pogojno.
pa še eno vprašanje. če greš v drugem roku pisat samo 1 predmet ki si ga padel in ga nardiš z 40%, se ti prizna pogojno narjena matura?
Pisat moreš tolk kot zahtevajo za pogojno dve (ponavadi še manj kot 40%), odvisno od vsakega predmeta posebej. Moreš met pa vsaj predmeta s 3 narejeo, potem pa se ti prizna, da si naredila pogojno.
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
ŽuŽa napisal/-a:Študentka. napisal/-a:Hej! Če mogoče kdo ve...
Ne, v vsakem roku je nov kriterij.
Mi smo lani mel na jesenskem spomladanske meje, tko da meje nej bi ostale iste. Razn če se je letos kej spremenilo.
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
meje se določijo na podlagi rezultatov v celi državi.. tako da ne moreš vnaprej predvidevat, ali bo za nek predmet 50% ali 40% al pa mogoče 45%.. še vedno boljše da se fajn naučiš, da te ne more nič presenetit.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov