Matura [Združena tema] #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
^Tajca^ napisal/-a:Pr nas morš na hrbtno stran slike napisat ime, priimek, EMŠO, vpisno številko, RD in BF - a se kateri mogoče sanja kaj je RD (rojstni datum? ) in BF?
Pri nas (FF) je RD - REDNI, pa mogl smo tud napisat kratico faksa (FF) tk da lahko da je pri vas tud kratica faksa.. a si na biotehniški?
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
kok cajta pred vpisom bi fax mogu poslat pismo o vpisu...k jst bom kmal šla na morje in že tko me bo vpisat šla mami...in upam d ne bojo predolg časa čakal s pošto...
...k dons mi je en reku k gre sicer na kemijo (jst na farmacijo) d rabi 3 fotke...pol bi se mogla it še fotkat,k mam sam še eno (tkrt k sm nardila izpit za avto) ...
...k dons mi je en reku k gre sicer na kemijo (jst na farmacijo) d rabi 3 fotke...pol bi se mogla it še fotkat,k mam sam še eno (tkrt k sm nardila izpit za avto) ...
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Tiste, ki se vpisujete na FF.. a boste zraven poslale tud spričevalo pa obvestilo o uspehu na maturi? Ker nikjer ne piše, da bi to rabl poslat, sam potem pa tam piše : vpisni list z NAVEDENIMI PRILOGAMI. A ti ciljajo na naslednje stvari (slika, položnica..)?
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
^cherry^ napisal/-a:Tiste, ki se vpisujete na FF.. a boste zraven poslale tud spričevalo pa obvestilo o uspehu na maturi? Ker nikjer ne piše, da bi to rabl poslat, sam potem pa tam piše : vpisni list z NAVEDENIMI PRILOGAMI. A ti ciljajo na naslednje stvari (slika, položnica..)?
jaz jim bom poslala samo tisto, kar zahtevajo od mene, se pravi slike, kuverto(boščki, morejo šparat na kuvertah ), pa še neke pogodbe za izredni študij in potrdilo o plačilu.. to je vse..
če se vpisuješ elektronsko moreš itk navesti št.točk na maturi in uspeh v zadnjem letniku, tko da, dost majo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov