Matura [Združena tema] #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
^^ Ok, če kaj izveš mi prosim sporoči
A misliš, da si lahko kar sprintam z neta nov vpisni list, če sem kaj rešla narobe ali mora biti na poli formata A3? No, če pa ne, pa mi bojo verjetno oni dali novega
A misliš, da si lahko kar sprintam z neta nov vpisni list, če sem kaj rešla narobe ali mora biti na poli formata A3? No, če pa ne, pa mi bojo verjetno oni dali novega
There are no shortcuts to any place worth going.
-
Fantasistykke - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2006
pomojem da lahko sprintaš, na nekaterih drugih faxim ga tako ali tako morajo
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Am am am FF bodoče brucke in študentke, ta vpisni list..erm je kaj narobe, če je rjav in ne črn!? In paa..na koncu vpisnega lista so podatki o plačani položnici, kaj moram prvo plačati položnico in nato stiskat? Al je vseeno, če je uno prazno in pač dodam uradno potrdilo, da sem plačala položnico kot je navedeno v navodilih. In pa še! tisto o srednješolski izobrazbi, Kdaj ste se vpisali na kakšen visokošolski zavod/članico(sem sklepala da pač srednjo šolo in sm seveda dala 05/6) in potem pod tem kdaj ste se vpisali na TA visokošolski zavod ali članico(wtf? ta? ff? sklepala sm da na ff in napisala 9/10). Ktera kako drugače razumela to?
It was forever..but it didnt last long..
-
aderyn - Debatorica
^^ jooj jaz niti ne razumem tega
kako naj bi to izpolnila? :
visokošolski zavod/članica = univerza v LJ??
študijski program = ?
smer in izbirna skupina = ?
skupina = ?
(še posebej zadnji dve ne razumem, to s smerjo in skupinami, a ni smer enako kot študijski program?!)
kako naj bi to izpolnila? :
visokošolski zavod/članica = univerza v LJ??
študijski program = ?
smer in izbirna skupina = ?
skupina = ?
(še posebej zadnji dve ne razumem, to s smerjo in skupinami, a ni smer enako kot študijski program?!)
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
..Evelyn.. napisal/-a:Am am am FF bodoče brucke in študentke, ta vpisni list..erm je kaj narobe, če je rjav in ne črn!? In paa..na koncu vpisnega lista so podatki o plačani položnici, kaj moram prvo plačati položnico in nato stiskat? Al je vseeno, če je uno prazno in pač dodam uradno potrdilo, da sem plačala položnico kot je navedeno v navodilih. In pa še! tisto o srednješolski izobrazbi, Kdaj ste se vpisali na kakšen visokošolski zavod/članico(sem sklepala da pač srednjo šolo in sm seveda dala 05/6) in potem pod tem kdaj ste se vpisali na TA visokošolski zavod ali članico(wtf? ta? ff? sklepala sm da na ff in napisala 9/10). Ktera kako drugače razumela to?
Bi ti pomagala, če bi mi sploh geslo delalo Pomoje da morš najprej plačat položnico. Grem pa jutr na faks in se bom mal pozanimala.
-
aderyn, jst sm zdejle klicala na fax pa mi je povedala da predmetnika ni treba izpovnt ker ga ni
zgleda da usi kličejo zarat tega ekr je takoj vedla kaj me zanima hehe, no to je poj urejeno
zgleda da usi kličejo zarat tega ekr je takoj vedla kaj me zanima hehe, no to je poj urejeno
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
..Evelyn.. napisal/-a:In pa še! tisto o srednješolski izobrazbi, Kdaj ste se vpisali na kakšen visokošolski zavod/članico(sem sklepala da pač srednjo šolo in sm seveda dala 05/6) in potem pod tem kdaj ste se vpisali na TA visokošolski zavod ali članico(wtf? ta? ff? sklepala sm da na ff in napisala 9/10). Ktera kako drugače razumela to?
Js sm to mal drugač razumela. Sicer res piše tam na vrhu srednješolska izobrazba, sam sem srednja šola ni visokošolski zavod.. ali pač? Tko da sm js tam dala kdaj sm se prvič vpisala na faks (lani 08/09) in pol naslednjo vrstico 09/10), pač letošnji vpis na FF. Nevem no. Upam da nisem kej zajebala.
Aja a slučajn ktera ve, če morem izpisnico zraven poslat al ne?
-
aderyn - Debatorica
Fantasistykke napisal/-a:aderyn, jst sm zdejle klicala na fax pa mi je povedala da predmetnika ni treba izpovnt ker ga ni
oo hvala ti
ej a ti si mogoče že plačala vpisnino? ker so dali samo transakcijski račun, mama pa je rekla, da manjka sklic in še neke zadeve, ki pridejo na položnico, se ne spoznam
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
A niste dobile zraven vpisnega lista navodila za izpolnjevanje?
Js sem danes dobla iz pravne(MB) pa je zraven priložen list z navodili, pa nekaj je že izpolnjeno, ostalo še js dopišem. Pa na listu z navodili je kr dober razloženo kak pa kaj se napiše.
Js sem danes dobla iz pravne(MB) pa je zraven priložen list z navodili, pa nekaj je že izpolnjeno, ostalo še js dopišem. Pa na listu z navodili je kr dober razloženo kak pa kaj se napiše.
-
aderyn - Debatorica
sarchika09 napisal/-a:A niste dobile zraven vpisnega lista navodila za izpolnjevanje?
Ne, sploh nobenih navodil, groza no Kot da šparajo na papirju
-
pr nas nič navodil, nič izpolnjeno, miljon potrdil o vpisu morm zj še izpovnt
pr ns je fotr plaču z unmu bn-02 nalogom, sklic smo pa pustil prazn, zdejle enkrat bi mogla dobit potrdilo o plačilu na mejl.
pr ns je fotr plaču z unmu bn-02 nalogom, sklic smo pa pustil prazn, zdejle enkrat bi mogla dobit potrdilo o plačilu na mejl.
-
^Tajca^ - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
Pr nas morš na hrbtno stran slike napisat ime, priimek, EMŠO, vpisno številko, RD in BF - a se kateri mogoče sanja kaj je RD (rojstni datum? ) in BF?
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]