Matura [Združena tema] #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sunny_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2006
razmazena_maca napisal/-a:po mojem je tud tak ja. ni tu grozne trte mrte, razen, če si kdo od teh sprejetih premisli in npr. gre pavzirat.sončk napisal/-a:Omejitev je 74, to se pravi je tisti, ki je na zadnjem mestu, imel 74 točk. In če maš ti 73 točk, pač nisi sprejet.
btw, bodoči fdvjevci - je že kdo dobil vabilo za vpis? moj poštar še kr ni bil pridn
jst niti še nič, pa kar nekaj nas je takih...
24. julija začnejo z vpisi, to je čez dva dni, in do takrat bi blo logično, da vsi dobimo pošto na dom...
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
@iversonka: jaz bom novinarka. pa ti?
ja pol pa jutri spet željno pričakujemo poštarja, ane sunny_? (škoda da naš ni kaj ekstra za pogledat )
ja pol pa jutri spet željno pričakujemo poštarja, ane sunny_? (škoda da naš ni kaj ekstra za pogledat )
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
fdv bo začel pošiljat vabila z naslednjim tednom. danes sem glih klicala.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^cherry^ napisal/-a:Js sm že drugač danes dobila iz FF, vpis je pa kr elektronski in sicer do 31. julija.
Grrrr..jaz ne zaupam internetu. Nrdila si bom tri printscreene celotnega postopka, če bo šlo kaj narobe.
It was forever..but it didnt last long..
- AddictedToLife
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2009
Aaaam ja glede vpisa.
Smer 2PR študija (če ste dvopredmetni) -
Izbirna skupina 2PR študija -
zakaj tukej ne morem nč napisat???
Sončk kako si ti to izpolnila, če si? Ker mi mamo izbirne predmete.. joj nič mi ni jasno. Kaam to napišem?
Sončk kako si ti to izpolnila, če si? Ker mi mamo izbirne predmete.. joj nič mi ni jasno. Kaam to napišem?
You have not lived until you've found something worth dying for.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja sm vidla potem kasnej.
It was forever..but it didnt last long..
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
em, meni za vpis na medicino piše, da moram na zadnji strani vpisnega lista izpolnit/prepisat predmetnik. Samo to piše, nič pa kaj kako in s kje to prepišem. Tako da meni ni nič jasno
Izgleda pa takole:
šifra učitelja | učitelj | šifra predmeta | predmet | število KT oz. ur
pa pač stolpci spodaj za to napisat
a ima še katera kaj podobnega?
Izgleda pa takole:
šifra učitelja | učitelj | šifra predmeta | predmet | število KT oz. ur
pa pač stolpci spodaj za to napisat
a ima še katera kaj podobnega?
There are no shortcuts to any place worth going.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
AddictedToLife napisal/-a:Aaaam ja glede vpisa.
Men sploh ne dela vis Dostop do sistema onemogočen zaradi večkratnih nepravilnih poskusov prijave. Obvestite referat šole! Pa to mi je napisal, že ko sem se PRVIČ probala vpisat.
Se mi pa zdi, da sem prebrala, da bomo prvi letniki izbirali izbirne predmete septembra! Lej, iz une strani z izbirnimi:
Na Filozofski fakulteti lahko v študijskem letu 2009/2010 izbirajo med predmeti, navedenimi v spodnji tabeli. Študenti, ki se bodo vpisovali v višje letnike bolonjskih programov, kjer je obvezen zunanji izbirni predmet, bodo tega morali izbrati ob vpisu v višji letnik, študenti prvega letnika (ki imajo vpis zadnji teden v juliju) pa bodo izbirne predmete lahko vpisovali v septembru.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov