Matura [Združena tema] #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
~NIA~ napisal/-a:aderyn napisal/-a:^^ a dve ovojnici vsaka posebej al kako? Ker jaz ne vem, kdaj naj kaj pričakujem od moje fakultete glede vpisa
pomojm boš najprej dobila pošto da si sprejta na prvo/drugo/tretje mesto in da boš datum točnega vpisa in use kar paše zravn zvedla nakadno in te bodo o tem pisno obvestili.
To sem že dobila danes, samo še ta drugo čakam, od faksa za vpis. Pa upam, da bo kmalu
There are no shortcuts to any place worth going.
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Kiwy napisal/-a:me2u napisal/-a:Kiwy napisal/-a:me2u napisal/-a:Zanima me nekaj in sicer.. Če pri slo in ang pišeš oceno 4, neglede ali je dobra 4 ali slaba 4 dobiš 4 + 2?
dobra 4 je 6 točk, slaba 5
Sigurno?
ja, ti vse piše na ric.si
jaz sem pisala ang 74%..kar je slaba 4, in sem dobla 6 pik.. 2 leti nazaj je še ziher blo tak..če je pa na novo pa nevem 2 leti nazaj je blo samo pri slovenščini tisto točkovanje..
-
Kiwy - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2007
sonč|ka napisal/-a:jaz sem pisala ang 74%..kar je slaba 4, in sem dobla 6 pik.. 2 leti nazaj je še ziher blo tak..če je pa na novo pa nevem 2 leti nazaj je blo samo pri slovenščini tisto točkovanje..
zdaj je pri vseh predmetih tako na višjem nivoju
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
~NIA~ napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Jst sm tud sprejeta- na razredni pouk ; komi čakam oktober.
Vpis mamo pa 10.8.2009; pa tud sem dubla že kuverto pa vse potrebno za vpis notr.
žuža kam že greš, u kopr al u lublano?
V Ljubljano. Pa letos nobene ne poznam, ki gre..lani pa polno .
- Little*Fever
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2007
Js pa še čakam na pismooo a je sploh kaka možnost da sem sprejeta če mam 73 pik,omejitev pa je 74?
Me, Myself and I <3
-
PuNcHKaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: Maribor
sarchika09 ne pretiravaj. Saj ne veš koliko točk bo imel tisti, ki bo na zadnjem mestu. Če je bila letos matura res slaba, kot pravite, potem se zna zgodit, da te sprejmejo. Sprejemajo tako dolgo, dokler niso vsa mesta zapolnjena. Oz. če ima na koncu zadnji, ki je sprejet 73 pik, potem jih sprejmejo tudi 10, če imajo vsi 73 pik. In še vedno jih sprejmejo več kot je omejitev. Tako, da možnost še vedno obstaja.
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
po mojem je tud tak ja. ni tu grozne trte mrte, razen, če si kdo od teh sprejetih premisli in npr. gre pavzirat.sončk napisal/-a:Omejitev je 74, to se pravi je tisti, ki je na zadnjem mestu, imel 74 točk. In če maš ti 73 točk, pač nisi sprejet.
btw, bodoči fdvjevci - je že kdo dobil vabilo za vpis? moj poštar še kr ni bil pridn
- iversonka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
razmazena_maca napisal/-a:po mojem je tud tak ja. ni tu grozne trte mrte, razen, če si kdo od teh sprejetih premisli in npr. gre pavzirat.sončk napisal/-a:Omejitev je 74, to se pravi je tisti, ki je na zadnjem mestu, imel 74 točk. In če maš ti 73 točk, pač nisi sprejet.
btw, bodoči fdvjevci - je že kdo dobil vabilo za vpis? moj poštar še kr ni bil pridn
jst še nism nč dobila.. ka mi se tut lahko vpišemo elektronsko al mormo pridit osebno tja?
kiro smer si vpisala?
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
PuNcHKaa napisal/-a:sarchika09 ne pretiravaj. Saj ne veš koliko točk bo imel tisti, ki bo na zadnjem mestu. Če je bila letos matura res slaba, kot pravite, potem se zna zgodit, da te sprejmejo. Sprejemajo tako dolgo, dokler niso vsa mesta zapolnjena. Oz. če ima na koncu zadnji, ki je sprejet 73 pik, potem jih sprejmejo tudi 10, če imajo vsi 73 pik. In še vedno jih sprejmejo več kot je omejitev. Tako, da možnost še vedno obstaja.
Točn tak, kot je sončk povedala, kar pomeni, da ne pretiravam. Omejitev je 74 pik, kar pomeni, da jih je zadnji uvrščeni imel 74.
Aja, še vedno nikjer nobene, ki gre na pravo v MB?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov