Matura [Združena tema] #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sunny_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2006
me2u napisal/-a:Jaz tudie ne, sploh pa že težko pismo pričakujem.. Nevem zakaj morajo tako zavlačevat, bi lahk kar v torek na pošto dali, ne pa da smo zdaj doma napeti.. Aja pa še nekaj.. A je možno da bi se omejitev letos, glede na to, da smo pisali maturo slabš kot so jo lani, dvignala za 5 pik?
misliš znižala za pet pik?!...
drugače pa po moje je od faksa do faksa odvisno... še posebno tam, kjer matura pomeni velik delež pri vpisu...
drugače pa močno upam, da bodo omejitvene točke letos res padle...
-
me2u - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
Izrecno za pravo v Lj me zanima. Kajti omejitev še ni šla čez 68,5, letos jih je pa 201 preveč in me je malenkost strah da bi se zaradi tega lahko dvignala, ker nevem kaka populacija se je vpisala dol..
Trying to be something experimental.
- sunny_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2006
my_self napisal/-a:A ni fora pr omejitvah v tem da omejitev je tolko visoka kolkr pik ma še zadnji sprejet človek (npr. če jih sprejmejo 100 je odvisno od tega kolko točk ma stoti oz. zadnja sprejeta oseba)?
mah tak pravijo....
sam kako je pa v situacijah, če jih ima recimo od 90. do 110. enako število točk??... a jih sprejmejo vseh 110...
višja matematika...
Drugače najbolj mimo mi pa je na faksih, kjer večino točk ti prinese sprejemni izpit, ko ti le-tega izračunajo po neki formuli...
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
hm sej kolkr sm opazla je malo takih faksou kejr jih sprejmejo točno tolko kot je napisano.. največkrat kr več ljudi in verjetno pride do tega zto kr ma več ljudi (zadnji sprejeti) isto število točk.
verjmem da se ravnajo po tej fori, ker lani so ful padle točke v primerjavi z letom 2007.. in ni druge razlage kt to da smo pisali slabo maturo
sprejemni so pa itak kr neki k eni pridejo notr že po vezah tko da marsikdo k ma res talent in ga to veseli (bolj kot tistega z vezami) odpade.
verjmem da se ravnajo po tej fori, ker lani so ful padle točke v primerjavi z letom 2007.. in ni druge razlage kt to da smo pisali slabo maturo
sprejemni so pa itak kr neki k eni pridejo notr že po vezah tko da marsikdo k ma res talent in ga to veseli (bolj kot tistega z vezami) odpade.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov