Matura [Združena tema] #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
WHAT? Dejansko izveš že tako hmalu, če si SPREJET!?
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
O.o Kaj pa če sem se zmotila pri štetju točk!? Kdaj pa uradno zvem, če sm sprejeta?
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
ŽuŽa napisal/-a:Jst pa velik rajš tkole prek interneta pogledam; pa še prej izvem . Ker tista kuvarta je itak kr ena; se mi zdi tud čist neosebna. Pač tm ti piše število točk in kam si sprejet. Tko, da ja upam da bo jutri tole na internetu.
zna bit precej osebna ta kuverta ko ti uniči vse sanje in upe na boljšo prihodnost in te sooči s kruto resnico (oz. v tem primeru krutim faxom)
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Aha...ahhh, definitivno bom prej na netu že pogledala.
Aja pa dijaški.net ima računanje točk samo za gimnazijske programe(niti novih smeri študija nima vpisanih) tako da meni nič ne pomaga, ker imam poklicno + gimnazijski predmet. Sem računala po obrazcu na strani vpis ul, tako da upam, da bo štimal.
Aja pa dijaški.net ima računanje točk samo za gimnazijske programe(niti novih smeri študija nima vpisanih) tako da meni nič ne pomaga, ker imam poklicno + gimnazijski predmet. Sem računala po obrazcu na strani vpis ul, tako da upam, da bo štimal.
-
me2u - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
Jaz tudie ne, sploh pa že težko pismo pričakujem.. Nevem zakaj morajo tako zavlačevat, bi lahk kar v torek na pošto dali, ne pa da smo zdaj doma napeti.. Aja pa še nekaj.. A je možno da bi se omejitev letos, glede na to, da smo pisali maturo slabš kot so jo lani, dvignala za 5 pik?
Trying to be something experimental.
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
^^ Odvisno od faksa. Če se vpišejo na nek faks sami taki, ko so večinoma naredili maturo ful dobro, se omejitev dvigne. Če pa taki, ko so jo naredili slabše, pa pade.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov