matematične naloge
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Hja, če pa že vse to obvladaš lohk pa kakšne naše domače naloge s faksa dobiš 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
pa ti res odlicno gre matematka? ti priporocam da se udelezis solskega-regijskega-drzavnega tekmovanja, ce bos med prvimi 3. na drzavnem gres skoraj zagotovo na enoletne priprave za mednarodno Matematicno olimpijado...
ce te ne zanima tekmovanje, ti lahk pa jst posljem moje naloge s priprav za olimpijado, ce bi res rad. dosti jih je... samo ce te res to zanima
da se ne bos pol ustrasu
delali smo pa snovi tut za 1. in 2.letnik faksa, pa ne ravno takih solskih stvari ampak take dosti tezje logicne naloge
kjer je pac treba znat mal teorije s predavanj/solskih ur. to bi se mogu potem ti sam naucit.
no ampak jst ti res priporocam udelezbo na teh tekmovanjih, ce ti gre. priprave na olimpijado so pa sploh fajn!
mi smo se ful fajn mel =)
ce te ne zanima tekmovanje, ti lahk pa jst posljem moje naloge s priprav za olimpijado, ce bi res rad. dosti jih je... samo ce te res to zanima

no ampak jst ti res priporocam udelezbo na teh tekmovanjih, ce ti gre. priprave na olimpijado so pa sploh fajn!

- hippo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2009
ja grem u 1. letnik ja:)
ja no do zdj mi je matematka kr šla.. problem je u tem k je edin predmet, k se ga niti ne učim pa sm čist obsedena z nemu, ker se mi ga ni treba učit. glih zato pa rada delam naloge
..
ja če maš naloge, a mi lohka prek ZS daš mail al pa kar kol, da mi jih tam pošlješ?
ja no do zdj mi je matematka kr šla.. problem je u tem k je edin predmet, k se ga niti ne učim pa sm čist obsedena z nemu, ker se mi ga ni treba učit. glih zato pa rada delam naloge

ja če maš naloge, a mi lohka prek ZS daš mail al pa kar kol, da mi jih tam pošlješ?
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov