makedonscina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
men se zdi da je na filofaxu lektorat? dej mal poglej na
http://www.ff.uni-lj.si
http://www.ff.uni-lj.si
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
samosvoja.1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hja, jst bi se tud rada naučila makedonščine. Če je kera obiskala katerega od teh možnih tečajev in se ji zdi, da se je "splačalo", naj se javi. Sej veste kaj s tem mislim... greš na en osnovni tečaj, pa ne znaš stavka skup spravit No ja, sej vem, da to tako pač gre, sam mogoče bi ble zame primernejše individualne ure. Lohk se zmenmo tud v stilu: ti mene naučiš makedonščno, jst tebe kej druzga, npr. slovenščino (če se najde na tem forumu kakšna študentka iz MK, npr. )
- barby84
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2007
živjo vsem
no, tud js sm ena tistih, ki bi se zlo rada naučila makedonsko, ampak kokr sm gledla, ni ravno velik možnostii. namreč, a mogoče ve katera od vas, če je možno po takem tečaju pridobit tud potrdilo o znanju? recimo, za kako prevajanje al pa kej takega.
bi bila zelo hvaležna, če bi katera to vedla. in ve ste že našle kej?
lp
barby
no, tud js sm ena tistih, ki bi se zlo rada naučila makedonsko, ampak kokr sm gledla, ni ravno velik možnostii. namreč, a mogoče ve katera od vas, če je možno po takem tečaju pridobit tud potrdilo o znanju? recimo, za kako prevajanje al pa kej takega.
bi bila zelo hvaležna, če bi katera to vedla. in ve ste že našle kej?
lp
barby
- GeorgeConstanza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2007
spermij napisal/-a:Men je tud makedonščina kul. Pa v dost segmentih kr podobna slovenščini.
Sem veliko v MK pa tudi v Sloveniji poznam ogromno Makedoncev pa se res ne morem strinjati s teboj.
-
samosvoja.1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hmmm... No, meni osebno se tudi ne zdi. Je pa res, da so mi Makedonci sami (ti, ki jih poznam in živijo v Sloveniji) rekli, da sta si jezika precej podobna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov