limit na študentskem računu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
jz mam na nlbju že eno leto in še malo stalni minus , pa za to nism rabila nobenga poroka , takoj ko sm zamenjala kartico na študentsko so mi dali 200 limita ...minus je pa nastal iz enega nepremišljenega nakupa, in ker nimam rednih dohodkov nekako kr ne prilezem iz minusa...ampak se trudim, in počasi mi bo uspelo prit iz rdečih številk 

-
perpetua - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
^^to pa se čist strinjam. Jaz se tudi ne izkopljem iz njega. Prejšnji mesec si nekako mislim, da pa bo že šlo, naslednji mesec pa tako za drugega. Potem pa vedno vidim nekaj v trgovini in grešim
Še huje je s kreditno kartico, ki je posojilna in mi vsak mesec vzamejo tretjino porabljenega limita
Je pa res da grešim malimi stvarmi, s katerimi sem obsedena, tako da v zelo globoke dolgove po mojem ne bom zapadla 

Še huje je s kreditno kartico, ki je posojilna in mi vsak mesec vzamejo tretjino porabljenega limita

-
ninni_89 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
torej če odprem pri skb, imam avtomatski limit? to pomeni če si nekaj dam gor ga imam avtomatično? koliko pa je kdo ve? in če kdo ve, je avtomatski limit tudi pri banki koper?
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Prav tako možno, da ga ni.
Še enkrat preveri pogodbo, ali pa kar pokliči jutri in vprašaj.
Še enkrat preveri pogodbo, ali pa kar pokliči jutri in vprašaj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov