kolko ur se na dan učite in kdaj?

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 13. Nov. 2008 8:47

osnovna šola : učila sem se en dan pred testom mogoče eno uro, bila sem odlična
srednja šola <III. gimnazija - predšolska vzgoja> : učila sem se zelo malo, en dan pred testom sem si šla 3x snov prebrat skozi, pa je blo to. uspeh: pravdober
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tammyka » 13. Nov. 2008 14:34

V OŠ sem se učila največ kakšno uro, zadnji dan pred testom.

V gimnaziji se prvi dve leti nism dosti učila, edino piflarijo sem se učila mal več dni. V 3. in 4. letniku so nas pa orng zategnili, tak da sem skor za vsak test (razn geo, kem, ang in soc, ki so mi ble logične ali pa lahke:)) učila po kak tedn, večino popoldan, dostkrat tudi ponoči. Uspeh: odličen (celo SŠ)

Na faksu je pa čist odvisno ... najmanj sem se učila en dan (za angleščino:)), za najtežji izpit pa 2 tedna po cca. 8 ur na dan. Sicer mamo pa dost sprotnega dela, tak da se niti nimam neki časa sproti učit, al pa sem preprosto preutrujena ... uspeh (povprečje - lani 1. letnik): 9.6
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 17. Nov. 2008 12:44

sploh se ne učim na dan, ampak pred testom.. in vedno je blo tako.. Ne da se mi sprot učit :D nekako zadnji trenutek se s slabo vestjo spravim h knjigam in zadnji dan obupujem, ker kdaj ne predelam vsega....hah... :roll: takrat šele vidim, koliko snovi smo mel za predelat :eek: :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 17. Nov. 2008 15:58

Jaz sem na faksu; učim se kampanjsko; pred izpiti... :roll:
Odviso od težavnosti izpita; ponavadi začnem kak teden- 3 dni prej...In se učim 1-4 ure na dan... Za najtežje se p pripravljam že prej...
*** (hodim samo na vaje, večino predavanj, kjer se le da izpustim)
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 17. Nov. 2008 16:07

U SŠ sm se učila najbolje proti zvečeru (po 18h uri) pa tm do ene 3h, 4h zjutri (seveda te tako učenje s časoma izčrpa, najbolj trpijo pa vikendi:)

kdaj mi je uspel celo ustt zgodi zutri za ksno ponavljanje snovi ali pa krajse pregledovanje:)
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 17. Nov. 2008 16:29

Tud js sm ena izmed kampanjcev, brez samodiscipline. Učim se dan, ali bolje rečeno večer pred testom :) Mam srečo, da si hitro zapomnim stvari, pri veliko predmetih ogromno odnesem od razlage. Ni šans da bi se učila popoldne, takoj ko pridem domov, zmeraj se učim zvečer. Uspeh pa v 1.letniku dober, 2. in 3. pa prav dober.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 17. Nov. 2008 18:58

Jz se vedno učim zvečer oz ponoči. samo jz se ful ne morem samo učit tko, da počnem še tisoč stvari zraven
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 17. Nov. 2008 19:20

Čez leto se učim kaki 2-3 ure na dan, pred izpiti (od marca-aprila naprej) pa tut okol 10 urc na dan. Ah ja, luštn je ta naš fax :D
Freedom is just another word for nothing left to lose..
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ma|ick4 » 19. Nov. 2008 22:52

Nikoli se nisem kaj preveč učila,razen za matematiko sem si ponavadi vzela malo več časa.V bistvu se moj način učenja od OŠ do danes,ko sem na faksu,ni kaj spremenil.
V OŠ sem si pogledla 5 minut pred testom,na hitro preletela.V SŠ sem se začela ob kakih 22h učit,naslednji dan pa pisala.Zaj na faksu se mogoče spravim ob 20h poleg,pa naslednji dan pišem.
Uspeh res ni bil odličn v OŠ in SŠ,no pa niti na faksu ni :oops: Sem pa do zaj na faksu še vse pozitivno pisala(čeprav bi lahko blo boljše,ampak sem si sama kriva) :? Pač tak sem,težko da se bom spremenla glede tega :D
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 19. Nov. 2008 23:07

Na faksu se spraviš zravn en dan prej in pozitivno zdeluješ???
Dve razlagi mi prideta na misel: ali si genij ali si pa na fdv-ju :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 20. Nov. 2008 12:29

Jaz se na faksu učim kakor kdaj, odvisno od izpita. Še nikoli se nisem učila manj kot 14 dni, vedno predelam vso literaturo, delam svoje izpiske in to pač zahteva svoj čas. Učim se maksimalno en del dneva, dopoldne ali popoldne, nikakor cele dneve, ker nimam tako močne koncentracije.

Trenutno se pripravljam na izpit, ki bo komaj v začetku januarja, ker je pač obsežen, poleg obiskujem še predavanja in se učim približno 2 uri na dan, med vikendom malenkost več.

Rada imam ogromno časa na razpolago pred izpitom, ker v zadnjem trenutku ne naredim nič posebej koristnega, rada imam mir in čas za to, da se pripravim in do sedaj se je še vedno prekleto izplačalo :)
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 20. Nov. 2008 13:13

Ma tkol letos sem si vzela v izi. Pač pred kolokviji,odvisno od snovi,si sama določim....Več kot en teden ne. Neako za ustne.Sicer pa odvisno od obsežnosti izpitov.
Sproti pa delam poročila,pregledam kaj če mi ni blo na urah jasno,to je pa tud vse.

Učim se pa odvisno,ko mam cajt,sem pa bolj dopoldanski tip.Aja nikol pa cel dan,vedno sma par uric,razen če mi voda teče v grlo (leti na ustne zagovore...)...
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 20. Nov. 2008 14:50

dajte res zraven napisat še kater faks ste da mal primerjamo
Uporabniški avatar
BLUBABY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BLUBABY » 20. Nov. 2008 15:38

Jz se učim 1 mesec pred izpiti po približno 8-10 ur dnevno, med semestrom pa za učenje nimam veliko časa, ker imam malo morje obveznih seminarskih, domačih nalog, projektov, esejev, raziskovalnih nalog in je temu posvečen ves moj čas.
Aja hodim pa na FDV in MF (vzporedno). Od tega se tud razlikuje moje učne navade - na prvem faksu vseskoz delam neke naloge, na drugem pa bolj sproti ponavljam snov ipd.
Pa še tole, Shannon, glede neumesne opazke, da je punca verjetno FDVjevka, ker se uči zadnji dan pred izpitom, sklepam da ne hodiš na FDV in ravno ne veš koliko časa zahteva kaj. Ali pač;). Vse bi lahko hodile na isti faks, pa bi se ena učila skoz, druga pa en teden pred izpitom..Vsakumur svoje :wink:
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 20. Nov. 2008 15:48

Elektro faks

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov