kolko ur se na dan učite in kdaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest vem, da mi nikol u lajfu nebi ratal se učit po 4 ure dnevno vsak dan + cele vikende k sploh nisem tak tip človeka (na žalost mi manjka samodiscipline )
Jest sm se celo srednjo šolo bolj tko učila - kšn dan pred kontrolno. Na faxu (EF - vpš) pa odvisno od izpita ampak nikol to ni blo npr. po cel mesec vsak dan. Tko pr težjih izpitih sm začela ene 3 tedne pred izpitom neki na esy že delat (ne vsak dan!) pr lažjih pa od 10 do 14 dni prej (spet ne vsak dan).
Fax sm nardila z povprečno oceno 7,33 --> men je kul
Itak sm pa zmer bolj ugotavljala, da se vse med sabo povezuje in ponavlja + da moraš znati dobro nakladat (vsaj na našem faxu)
Jest sm se celo srednjo šolo bolj tko učila - kšn dan pred kontrolno. Na faxu (EF - vpš) pa odvisno od izpita ampak nikol to ni blo npr. po cel mesec vsak dan. Tko pr težjih izpitih sm začela ene 3 tedne pred izpitom neki na esy že delat (ne vsak dan!) pr lažjih pa od 10 do 14 dni prej (spet ne vsak dan).
Fax sm nardila z povprečno oceno 7,33 --> men je kul
Itak sm pa zmer bolj ugotavljala, da se vse med sabo povezuje in ponavlja + da moraš znati dobro nakladat (vsaj na našem faxu)
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
js pa sm na gimnaziji.. se pa sam pred testi učim.. drgač sprot se sploh ne morm pa bi se po eni strani rada,k je welik bol lažje pol..
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
Ninex_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2008
2-3 ure na dan. Če nimaam pač nobenega testa al pa spreašvanja grem snov ene 5x skooz, da si pol olajšam delo.Predvsem predmete ki mi delajo težave pa tud tko paač snov ki smo jo tist dan vzel. Učim se okrog 3-4 in 6-7 neki tacga. Sicer grem zdej v 9. razred tko da učenja še ni veliko ga pa pričakujem naslednje leto v sš. Učim se pa 1 teden preed spraševanje in kontrolno.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
hm..žal nimam nekih navad in me to kr fajn tepe. na dan zmorem redkokdaj več ko 4 urce je pa od izpita odvisno koliko časa prej se začnem učit.. (in tudi, koliko sem odnesla na posameznih predavanjih ) pri enih izpitih zadošča če se 4 dni prej začnem učit, pri drugih je potrebno 2,3 tedne. zdajle imam naprimer neverjetn cilj narest 3 izpite v roku 5ih dni začela sem se učit malo več ko 2 tedna pred prvim izpitom. je pa res, da imam za 2 izpita že ful predznanja (enega grem delat že menda stotič) in upam, da mi rata
občudujem pa tiste, ko se znate spravit za ful ur za knjige..meni je to ratalo samo enkrat (11ur) po tistem pa nikoli več.
občudujem pa tiste, ko se znate spravit za ful ur za knjige..meni je to ratalo samo enkrat (11ur) po tistem pa nikoli več.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
aja učim pa se najraje zgodaj zjutraj oz. popoldne.. nočne urce mi redkokdaj grejo skoz kr sem prevelik zaspanec
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Najlaži se učim zvečer, oz. že kar ponoči, sploh kadar sem sama doma, ker vmes vstajam in se sprehajam po sobi, hodim gor pa dol po hodniku, na glas ponavlam stvari, si vedno ful barvno označim in podčrtam, izpisujem, ... Tak način prakticiram odkar sem na faksu, na gimnaziji je blo vse bolj na izi ... Začnem se pa učit podobno kot migrena - odvisno od izpita, ponavadi pa do 2 tedna pred izpitom, pa mi kr laufa.
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Js se najraj učim od 9h do 13h, potem se neki časa ne morm, ker mi tok pade koncentracija. Potem pa spet od 17h pa nekje do polnoči, s pavzami vmes. Sam sm opazila odkar sm na faxu, da mam ful slab način učenja, oz. nism dost skoncentrirana med tem ko berem snov, tko da rabm mal več časa k ostali. Ne vem kaj delam narobe... En teden za en normalen izpit je zame čist premal. Na napačen fax sm se vpisala!
-
missT* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 1. 2008
Hodim na ekonomsko.
Učim se vedno in katerikoli predmet 1 dan pred testom oz. spraševanjem. Kampanjc pač, ja, ampak to prakticiram že celo srednjo šolo in mi ustreza.
Tam med 18.00 pa včasih tudi do 2 ali 3 zjutraj, odvisno od zahtevanosti in obsežnosti snovi. Sem bolj nočni tip.
Uspeh:lani prav dober (za las ušla odličnemu )
Učim se vedno in katerikoli predmet 1 dan pred testom oz. spraševanjem. Kampanjc pač, ja, ampak to prakticiram že celo srednjo šolo in mi ustreza.
Tam med 18.00 pa včasih tudi do 2 ali 3 zjutraj, odvisno od zahtevanosti in obsežnosti snovi. Sem bolj nočni tip.
Uspeh:lani prav dober (za las ušla odličnemu )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov