kolko ur se na dan učite in kdaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
Dančy napisal/-a:sem na faxu....učim se oz pred izpitom cca 14 dni,...na dan povprečno 4-5 urc...ful časa porabim, da se skoncentriram...dobro začnem delovati po približno 2 urah...in ko mi zalaufa mine tudi 8 urc...pa sploh ne vem kdaj...tko, da ja,...učim se kdaj tut po 6-7 urc.
Sem 1. letnik na Gea College-u....
Misli pozitivno....
- *me*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mimi_M napisal/-a:*me* napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:*me* napisal/-a:Jst sm FF - slovenistika.
Kateri letnik pa?
tretji
Vso srečo! Tam se je men ustavilo...
Za dve leti, zej sm pa skor konc.
Jeeeej, kaj pa je blo? Upam, da se men nav, rada bi cim prej doštudirala ...
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
jz sm na gimnaziji...
učim se pa tko.. začnem se tko kakšne 2 dni pred testom, čeprav zdj čedalje večkrat sam še zadn dan, če sploh.. zto se pa pozna tud pr ocenah
sploh se ne morem dpravt k učenju, jutr pišemo jz pa si še pogledala nisem!
učim se pa tko.. začnem se tko kakšne 2 dni pred testom, čeprav zdj čedalje večkrat sam še zadn dan, če sploh.. zto se pa pozna tud pr ocenah
sploh se ne morem dpravt k učenju, jutr pišemo jz pa si še pogledala nisem!
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Dančy napisal/-a:Dančy napisal/-a:sem na faxu....učim se oz pred izpitom cca 14 dni,...na dan povprečno 4-5 urc...ful časa porabim, da se skoncentriram...dobro začnem delovati po približno 2 urah...in ko mi zalaufa mine tudi 8 urc...pa sploh ne vem kdaj...tko, da ja,...učim se kdaj tut po 6-7 urc.
Sem 1. letnik na Gea College-u....
A si izredno na Gea College-u?
How blind can you get and still have eyes?
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
4. letnik gimnazije, učim se ponavadi dan ali dva pred testom....da bi se učila vsak dan??? Ah ne, ni potrebe Uspeh: prav dober.
HASTA LUEGO
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Kje so vsi tisti preobremenjeni gimnazijci, ki so nonstop pod stresom in padajo v depresije od pretiranega učenja?
No ja, najbrž nimajo časa viset na tem forumu, ker se učijo...
Pa vseeno- bi me zanimalo: glede na čas, ki ga posvetite šoli, se vam zdi, da je gimnazija preveč zahtevna?
Vprašanje velja tudi za študente...
Pa vseeno- bi me zanimalo: glede na čas, ki ga posvetite šoli, se vam zdi, da je gimnazija preveč zahtevna?
Vprašanje velja tudi za študente...
- tinna19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 7. 2005
- Kraj: krško
včasih, ko sem hodila redno...sem se učila cca. 2 uri na mesec (gimnazija) - uspeh 2/3 ...zdaj k sm izredno se ogromno učim (vsaj zame) - 3 ure na dan...uspeh je pa 4/5
sicer se mi pa zdi redno srednja šolo full bolj lahka....ker smo itak vse preplonkal!!! izredno sm mogla pa kr vse znat!!
sicer se mi pa zdi redno srednja šolo full bolj lahka....ker smo itak vse preplonkal!!! izredno sm mogla pa kr vse znat!!
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
kr.ena napisal/-a:Kje so vsi tisti preobremenjeni gimnazijci, ki so nonstop pod stresom in padajo v depresije od pretiranega učenja?
evo mene jst padem skup vsakič ko pogledam kak kup gradiba za maturo se mi je nabral
drgač se pa učim odvisno. od enega do dveh dni pred testom za kašne lalžje predmete, do ene 5 dni pred testom(matematika ) sam to zadnje bol poredko
gimnazija nejbrž z rednim učenjem ne bi smela bit prezahtevna pomoje
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
jst se skoz mn učim... zadnje čase res minimalno kar se da...ker se mi res ne lub več, pa vem, da bi mogla, ker je ravn četrt letnik...sam po drugi strani mi je pa prov useen, k itaq ne rabm kj velik točk za nobenga od faxov med katerima izbiram
gimnazija itaq ni tok grozn težka, da se je neb dal narest z kampanskim učenjem itd, čeprov ni to lih najbl priporočljiv... je pa res, da je odvisn od posamezne gimnazije... pa če hočeš met dobre ocene se morš pa mal bl pomatrat
edin kar mi je gadno, k eni prfoksi prov je**** u glavo, sam da te psihirajo pa ob živce spravlajo... sm mislla, da je blo to sam u 1. letniku... pa je zj u 4. s5
gimnazija itaq ni tok grozn težka, da se je neb dal narest z kampanskim učenjem itd, čeprov ni to lih najbl priporočljiv... je pa res, da je odvisn od posamezne gimnazije... pa če hočeš met dobre ocene se morš pa mal bl pomatrat
edin kar mi je gadno, k eni prfoksi prov je**** u glavo, sam da te psihirajo pa ob živce spravlajo... sm mislla, da je blo to sam u 1. letniku... pa je zj u 4. s5
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Jst šolo delam po liniji najmanjšega napora. Učim se zmer kampanjsko, čist vse predmete. Pa tud v 80% primerih me zabaše in pol kr neham, ker se mi zdi da se učim japonsko... (če 2 mesca ne pogledaš zvezka pol v 3 urah ne morš vsega notr prnest). Ocene mam pa tko/tko... Matematko se skoz borim za uno kurčevo 2, angleščino mam 4/5, slovenščino tud tam nekje, pa zgodovino, geografijo in psihologijo. Ostalo pa 3.... Mam srečo, da mam dobr spomin in da kjer se da, znam blefirat.
Sm pa 3. letnik gimnazije.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
smotkA napisal/-a:Jst šolo delam po liniji najmanjšega napora. Učim se zmer kampanjsko, čist vse predmete. Pa tud v 80% primerih me zabaše in pol kr neham, ker se mi zdi da se učim japonsko... (če 2 mesca ne pogledaš zvezka pol v 3 urah ne morš vsega notr prnest). Ocene mam pa tko/tko... Matematko se skoz borim za uno kurčevo 2, angleščino mam 4/5, slovenščino tud tam nekje, pa zgodovino, geografijo in psihologijo. Ostalo pa 3.... Mam srečo, da mam dobr spomin in da kjer se da, znam blefirat.
te zna zlomit na faksu...ne bos imela obcutka, kdaj se zaceti uciti, da se bos naucila do izpita, ne bos imela zicledra... vsaj jaz sem imel veliiiiike tezave s tem...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov