kolko ur se na dan učite in kdaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 217 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ah..mislim, da od 45 izpitov se je najdu tud kakšn tak, ki ni zahteval več kot en reden učenja..Po drugi strani so bli pa tud obratni ekstremi, kjer je blo treba en mesec presedet ob literaturi.
Ja, je pa tud res, da se nekaterih faksov ne da primerjat..moja cimra je bla na FDV ju, jst na FF.. in je ful lažje pršla skoz.
Ja, je pa tud res, da se nekaterih faksov ne da primerjat..moja cimra je bla na FDV ju, jst na FF.. in je ful lažje pršla skoz.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
...en mesec presedet ob literaturi pa res ni ekstrem... jaz si resen študij predstavljam, da skozi celo leto delaš. O.k, eni izpiti so tudi balast, ki ga odpikaš v par dnevih (in nočeh), ampak menda greš študirat nekaj, kar te zanima. Ali sem pa jaz idealist...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Js se zdejle učim tud po 5 ur na dan (z doooolgimi odmori), ker imam v slabem mesecu 4 izpite. Drugače pa delam sproti kar je treba, so pa tudi stvari, ki pridejo na vrsto teden ali par dni pred izpitom.
Zadnjič spremenil Maychy, dne 06. Jan. 2006 20:01, skupaj popravljeno 1 krat.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
sem na faxu....učim se oz pred izpitom cca 14 dni,...na dan povprečno 4-5 urc...ful časa porabim, da se skoncentriram...dobro začnem delovati po približno 2 urah...in ko mi zalaufa mine tudi 8 urc...pa sploh ne vem kdaj...tko, da ja,...učim se kdaj tut po 6-7 urc.
Misli pozitivno....
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sm 4. letnik na Bezigradu, ucim se dva dni pred testom od ene 17-22h (z nekaj pavzami umes ), za manj zahtevne predmete pa manj. Uspeh je pa ze skos odlicn.
Prvi neprebran prispevek • 217 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov