kolko ur se na dan učite in kdaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Sm na faxu... učit se začnem kakšen dober teden pred izpitom (vse je odvisno od količine snovi), učim se dopoldne in maximalno 2uri/dan. Povprečje: okoli 7,5
The key is, never stop doing what you love!
-
P1k4 - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2005
Jst sm 4. letnik gimnazije pa sm odlična.
Učim se pa vedno en dan, največ dva, pred kontrolno/spraševanjem (odvisn od količine in zahtevnosti snovi). Sam se pa takrt pol učim tut po 5 ur - ponavad od ene 6h do 11h zvečer. Sproti se mi pa res ne da, tko da pri tistih predmetih, ki jih nenapovedano sprašujejo, ponavad dobim mal slabš oceno, ker nisem nikol 100% pripravljena.
Učim se pa vedno en dan, največ dva, pred kontrolno/spraševanjem (odvisn od količine in zahtevnosti snovi). Sam se pa takrt pol učim tut po 5 ur - ponavad od ene 6h do 11h zvečer. Sproti se mi pa res ne da, tko da pri tistih predmetih, ki jih nenapovedano sprašujejo, ponavad dobim mal slabš oceno, ker nisem nikol 100% pripravljena.
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Ste pa pridne.
No js sem smer ekonomski tehnik, učim se pred testi intenzivno vsaj 2 dni po cele popoldneve. Če gre za matematiko se učim en teden prej (pa na koncu pišem 2). Včasih tudi sproti kaj predelam.
Uspeh dober- skoraj prav dober. Rada pa bi boljšega, pa mi ne uspe.
No js sem smer ekonomski tehnik, učim se pred testi intenzivno vsaj 2 dni po cele popoldneve. Če gre za matematiko se učim en teden prej (pa na koncu pišem 2). Včasih tudi sproti kaj predelam.
Uspeh dober- skoraj prav dober. Rada pa bi boljšega, pa mi ne uspe.
-
sovica - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Vam je pa fino,ko s tako malo učenja na faksu skozi pridete
Pri meni na faksu se je blo treba učit za najtežje izpite tudi do mesec in pol al pa še več, pa to kar pridno 8 ur/ dan. Tko da,mate kar lep lajf, če se učite sam en teden pred izpitom
Pri meni na faksu se je blo treba učit za najtežje izpite tudi do mesec in pol al pa še več, pa to kar pridno 8 ur/ dan. Tko da,mate kar lep lajf, če se učite sam en teden pred izpitom
-
sovica - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Ne nisem pravo, tist bi se mi po moje zgodlal , ker nisem za piflarijo, sem na farmaciji-pa če bi še enkrat izbirala,dvomim da bi se za ta faks odločila, ker izgubiš živce na njem , pa odnos prfoks:študent al pa asisten :študent=bog:debil,no vsaj v večini primerov, so tudi izjeme ampak jih tud za na prste en roke ni!Edina svetla stran je dober job in pa to,da te dobesedno razgrabjo delodajalci,ko diplomiraš, pa ni važen kako dolgo in s kolk si naredu faks
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
sem na faksu......tja zadne čase sem se bol malo učila ...
zdej po novem letu sem se pa res začela učiti
Tko da zdej si pa nameravam vzeti kakšen teden prej pred izpitom oz. za kolokviji malo manj pa upamo, da bo šlo čez
zdej po novem letu sem se pa res začela učiti
Tko da zdej si pa nameravam vzeti kakšen teden prej pred izpitom oz. za kolokviji malo manj pa upamo, da bo šlo čez
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov