kolko ur se na dan učite in kdaj?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
^^pred mano mislim da ni nobena tega napisala? se bolj kot ne vecina uci pred izpiti.
jaz pa nisem mislila sprotnega dela ucenja, ampak oddajanje vaj, projektov, nalog... brez katerih mojega faksa ne gre naredit, tako da ni vprasanja a bi delala sproti al ne bi, MORAM (sploh pa uzivam v tem, saj bo to nekoc moja sluzba )
jaz pa nisem mislila sprotnega dela ucenja, ampak oddajanje vaj, projektov, nalog... brez katerih mojega faksa ne gre naredit, tako da ni vprasanja a bi delala sproti al ne bi, MORAM (sploh pa uzivam v tem, saj bo to nekoc moja sluzba )
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ pred izpitom po cele dneve (od 3 do 7- odvisno od zahtevnosti izpita). sicer pa celo leto nič. še na fax ne hodim. hodila sem samo v 1. letniku. imam pa srečo, da si zapomnim večino stvari, ki si jih 2krat preberem.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Vecina sem se vedno ucila pred izpiti in kolokviji.....ne vsak dan.
Je pa bilo stevilo ur ucenja odvisno od tezavnosti izpita. Da sem se res full mogla ucit (od 8 zjutraj do nekje 19h cel mesec), so bili na faxu samo 3 izpiti tak zajebani.
Hvala bogu, da se nisem odlocila za medicino recimo.
Je pa bilo stevilo ur ucenja odvisno od tezavnosti izpita. Da sem se res full mogla ucit (od 8 zjutraj do nekje 19h cel mesec), so bili na faxu samo 3 izpiti tak zajebani.
Hvala bogu, da se nisem odlocila za medicino recimo.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
sem kampanjc. pred izpiti, okrog 6h efektivno na dan. več mi nekako ne znese. in tudi večinoma dopoldan ali pa zvečer/ponoči. dneva mi je nekako škoda za to. kar naredim pred kosilom, pa potem po 6h naprej. če pa pred kosilom nič (spim do kosila), pa začnem nekje ob 3,4 pa dokler nism zaspana.
Vsak raj ima svojo kačo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov