koliko zaslužite in kje delate
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Seyfullah napisal/-a:UG84 napisal/-a:Seyfullah napisal/-a:No jst pa zaslužim skor 800€ na mesc,ampak je premal za te vse moje stroške
To pa prav moram vprašat, če ni skrivnost - za kaj pa vse daš denar, da je premalo za stroške ene osebe? No, razen če ne vzdržuješ samo sebe. Ne mislim nič slabega, resno me zanima, ker se mi pač zdi veliko.
Za*ebala sm se k sm kupla avto na kredit in zdj plačujem 150€ za kredit + Full kasko in registracijo kar znaša 250€ torej 400€,plus tega,da dajem doma 150€ za stroške to je 550€ in malice,bencin pa mi nič ne ustane hehehe
Ma ja nabere se sploh, če je treba še v stanovanju kej vzdrževat oz. pač ni vse novo...pol pa enkrat gre kotliček od wc-ja, enkrat se pralni stroj pokvari, ... treba je recmo prepleskat al pa kupit kakšno novo omaro k ti stara razpade pa se nabere en, dva, tri ful keša. Mene tud vsi čudn gledajo kako kao komi sebe preživim, jah enostavno...tko da si tud slučajn ne predstavljam, da bi recmo sama še zdj otroka vzdrževala...res ne vem kako bi šlo to čez.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Jst bom pa tko rekla...več kot imaš več porabiš.
Pridejo kšni mesci ko moram preživeti samo s 150€, s tem da dam 90€ za benz, neki za malco, kšni dodatni stroški - fax, avto...pač vsakič k bi kej kupu odtehtaš kolk res to rabš in kako bi cnej pršu skozi (namesto si kupit sendvič ga narediš doma ipd.). Potem se spet kej lotim delat in dobim 600€ pa jih je v enmu tednu konc. Dobro, temu bi se lahko reklo tudi, da ne znam z denarjem sam sej nas je velik takih.
Pridejo kšni mesci ko moram preživeti samo s 150€, s tem da dam 90€ za benz, neki za malco, kšni dodatni stroški - fax, avto...pač vsakič k bi kej kupu odtehtaš kolk res to rabš in kako bi cnej pršu skozi (namesto si kupit sendvič ga narediš doma ipd.). Potem se spet kej lotim delat in dobim 600€ pa jih je v enmu tednu konc. Dobro, temu bi se lahko reklo tudi, da ne znam z denarjem sam sej nas je velik takih.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
borboletta napisal/-a:Jst bom pa tko rekla...več kot imaš več porabiš.
Ne sej to se strinjam, da več kot imaš več porabiš...ampak ko si ti enkrat na svojem pa imaš še te stroške (elektrika, ogrevanje, ...) enostavno potem 200€ ni dovolj.
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
UG84 napisal/-a:Seyfullah napisal/-a:No jst pa zaslužim skor 800€ na mesc,ampak je premal za te vse moje stroške
To pa prav moram vprašat, če ni skrivnost - za kaj pa vse daš denar, da je premalo za stroške ene osebe? No, razen če ne vzdržuješ samo sebe. Ne mislim nič slabega, resno me zanima, ker se mi pač zdi veliko.
A niso stroški ene osebe vzdrževanje samega sebe?
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
kalanhoja napisal/-a:Seyfullah napisal/-a:No jst pa zaslužim skor 800€ na mesc,ampak je premal za te vse moje stroške
kje pa delaš in kaj?
Delam am...v dispečerskem centru v Ljubljani to je vse kar smem kle gor povedat,da nau reklama hehehehe
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- kalanhoja
- Kofetarica
Seyfullah napisal/-a:kalanhoja napisal/-a:Seyfullah napisal/-a:No jst pa zaslužim skor 800€ na mesc,ampak je premal za te vse moje stroške
kje pa delaš in kaj?
Delam am...v dispečerskem centru v Ljubljani to je vse kar smem kle gor povedat,da nau reklama hehehehe
Ne saj ne mislim imena firme, ampak kakšno delovno mesto imaš? A to si redno zaposlena?
- kalanhoja
- Kofetarica
Tam kjer sem jaz prej delala so tudi nekaj na roko nakazovali, potem pa se je ena zbunila, da tako ne bo več delala. Vso plačo uradno al pa gre. No potem smo končno dobili vse uradno.
Joj, ko bi naša država malo čistilne akcije naredila pri teh privatnikih glede plač.
Joj, ko bi naša država malo čistilne akcije naredila pri teh privatnikih glede plač.
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
Mya no sj me je vprašala kako bi bla rada zaposlena za polni delovni čas ali polovični in valda sm rekla da za polni,mislm več možnosti za kredit in pač več možnosti za vse,ampak potem ja valda večji stroški z mano,večji prispevki in vse....Pa sva se mal pogovorile in ok sem pristala na to,da me za polovico prijavi,kar se tiče denarja mi je ok eetaq vse dobim,ampak druge stvari so kle vprašljive ne....Mah kdaj bo njim kej butnl u glavo
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- littledevil
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
cvetkaaa napisal/-a:V frizerskem salonu. Od 550 - 600 eur
Napitnin je dosti
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov