orhideja1 napisal/-a:Teoretično je možno imet otroka tudi pri 45em, in če si ena to želi naj ga ima in tudi to ima določene prednosti.
Vsako ima svoje prednosti, če ga imaš mlad ali, če ga imaš star.
ja sej teoreticno je mozno

orhideja1 napisal/-a:Teoretično je možno imet otroka tudi pri 45em, in če si ena to želi naj ga ima in tudi to ima določene prednosti.
Vsako ima svoje prednosti, če ga imaš mlad ali, če ga imaš star.
*mala* napisal/-a:^^ To vsak trapec ve, da takrat ni bav bav imet otroka.
Moje mnenje je le, da se tudi med faksom zmore, če se hoče.
cvetkaaa napisal/-a:Kar se pa faksa tiče pa prvo probaj potem pa govori. Ne vem kako lahko nekaj trdiš, če sploh nimaš izkušenj s tem. Naj o tem piše tista, ki redno študira, hodi v službo in ima otroka.
*mala* napisal/-a:cvetkaaa napisal/-a:Kar se pa faksa tiče pa prvo probaj potem pa govori. Ne vem kako lahko nekaj trdiš, če sploh nimaš izkušenj s tem. Naj o tem piše tista, ki redno študira, hodi v službo in ima otroka.
Kako lahko pa ti pišeš, naj se ima kasneje otroke, če tudi ti nisi imela otroka med faksom? Sej ne moreš vedt kako hudo je, če ga nisi imela takrat. Mam tolk pravice pisat, kot ti...
red_rose napisal/-a:my_self: studentke mamice majo vrtec zastonj
sanjaanja: niso vsi faksi taki. js sem na faksu ene 4 ure na dan, pa hodim na vse kar je obvezno. bolonjski program pac predvideva manjse stevilo kontaktnih ur in vec dela doma...pac ne grem na vsa predavanja![]()
red_rose napisal/-a:my_self: studentke mamice majo vrtec zastonj
sanjaanja: niso vsi faksi taki. js sem na faksu ene 4 ure na dan, pa hodim na vse kar je obvezno. bolonjski program pac predvideva manjse stevilo kontaktnih ur in vec dela doma...pac ne grem na vsa predavanja
v glavnem - tiste katerim se to zdi nemogoce pac ne bote mele otroka med studijem, ene ste itak ze prepozne, nevem zakaj se mi pa zdi da hocete tudi nas (ki drugace razmisljamo) prepricat da to ni mogoce?saj pa to je stvar posameznika. otrok je pa lahko slabo vzgojen z mlado mamico ali pa s staro mamico (beri moj prejsnji post)