koliko zaslužite in kje delate
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
Sama ne delam, nimam štipendije. Dela ne najdem, ker me pač nikjer ne vzamejo. Ampak...moje mnenje. se bom sedaj učila za fax (2 letnik) in rajši med faxom ne delam, kot pa da bi zafrknila vse skupaj (kot sem že prejšnje leto) in se rajši več naučim, saj me bodo za takšno delo kot ga bom opravljala, bolše plačali kot sedaj če bi med študijem delala.
Drgač pa dobim 70€ žepnine, ker pač pravijo doma, da si več ne zaslužim. No z tem denarjem kupim bone in še kakšno majhno stvar ampak pridem čez mesec. In mi je tako boljše, kot pa da bi mi dali več, pa bi vse zapufala za brezveze. Sem pa iz Maribora(kjer tudi študiram) tako da ne potrebujem denarja za stanovanje, mesečno karto,..
Drgač pa dobim 70€ žepnine, ker pač pravijo doma, da si več ne zaslužim. No z tem denarjem kupim bone in še kakšno majhno stvar ampak pridem čez mesec. In mi je tako boljše, kot pa da bi mi dali več, pa bi vse zapufala za brezveze. Sem pa iz Maribora(kjer tudi študiram) tako da ne potrebujem denarja za stanovanje, mesečno karto,..
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Punce predno se vpišete na faks preverite za vse letnike naprej kako boste imele predavanja, da boste vedele, če vam bo zneslo imet otroka zraven. Če je preveč predavanj vam svetujem, da se vpišete na drug faks pa če vas to veseli ali ne.
In predvsem se naučite primerjat čokolado z otrokom
Drugače pa kot študentka sem opravljala študenstsko delo v proizvodnji. Žepnine nisem nikoli dobivala.
Sedaj sem zaposlena v komerciali. Plača pa znaša 750 eur.
In predvsem se naučite primerjat čokolado z otrokom
Drugače pa kot študentka sem opravljala študenstsko delo v proizvodnji. Žepnine nisem nikoli dobivala.
Sedaj sem zaposlena v komerciali. Plača pa znaša 750 eur.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Nadaljevanje v temi Kdaj imeti otroka?. Lahko tja citirate in nadaljujete ali pa pač samostojno odgovarjate v tisto temo, samo tukaj nič več o otrokih
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Poznam identicen primer. Ista starost, otroku valda vse dajo kar si zmisli, in mali nima nobene ideje kje so meje, kje se zacne tuja lastnina, tuj cas in tuje zasebno zivljenje. Financna preskrbljenost ima edino to posledico da ga se trikrat bolj razvajajo.red_rose napisal/-a:oh ja zelo zrelostno stabilen. sem bla au pair pri druzini kjer je mamica pri 40ih komaj dobila otroka (sta se dolgo trudila). razvajen ko satan, pri svojih 4 letih terorizira oba starsa, razbija po hisi, je ZELO agresiven (zarad razvajenosti) in se bi lahko nastevala. ocetu je zal da ga ima. sta pa financo stabilna, ce ti je to pomembneje
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ce zasedate nizja delovna mesta ste valda manj placane, kaj je tu cudnega?g00fy_qa napisal/-a:Glede tega, da naj bi bile ženske za isto delovno mesto pod istimi pogoji plačane manj kot moški - to verjetno ni res. Je pa res, da smo ženske glede na stopnjo izobrazbe plačane manj od moških. Imamo tudi v povprečju višjo doseženo izobrazbo od moških, a vseeno ne dosegamo vodilnih položajev v tolikšni meri kot moški. Na splošno smo torej manj plačane.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov