linkica to je res. ampak dejstvo je da si dandanes ljudje ne izbirajo faksov tako...pa ne mi rect da toliko studentov grozno zanima komunikologija pa politologija, ko verjetno slisali niso za to besedo preden se niso na faks vpisali.
ce nekoga zanima farmacija, pa mikrobiologija...ves kaj bo nardil dandanes tipicni srednjesolec? ker ve, da sta oba studija tezka, bo malo pogledal se ostale programe, si pogledal o cem se kaj gre, in se vpisal na fdv, ker ga zanima, in ker je dosti lazje...vsaj js to tk razumem (poznam nekaj ljudi ki so se tako odlocali...)
nikomur se vec ne da na tezke fakse, kako ga bo pa zural potem vsak dan, k bodo vsi njegovi kolegi?

folku se vec ne da trudit in sploh it na tezke fakse. raje najdejo kako drugo alternativo ki jih tut zanima, pa je lazja...in potem razglasajo okrog kok jih to zanima.
pa mogoce je res kak tak k mu je komunikologija smisel zivljenja in je ze pri 5ih letih govoril da bo komunikolog...ne vem, meni se zdi da so ljudje vedno bolj leni.
vsakemu se gre da sam se tiste pogoje opravi, al pa da pogojno dela letnike...bog ne daj da bi kak dodaten (obvezen) izpit nardil se isto leto...
katastrofa, res. vsi faksi bi mogli bit za placat, vsaj 5000€ na leto, pa bi vidli kdo se bo pol zajebaval, ko bo mogu najprej trdo zasluzit ta denar. pa kdo si bo se zbral komunikologijo, da bo za to zapravu take dnarje...za tako izobrazbo. me res zanima

(se opravicujem vsem bodocim dipl.komunikologom, en primer sem mogla dat)