Ko ni več prostega študentskega dela...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Lady_Cristina napisal/-a:da se naj študentje posvetijo študiju in imajo zato višje ocene in prej končajo da prej dobijo službe. Na tak način se osreči starše, ne pa da delaš.
Te stvari se med sabo ne izključujejo, tak da ta argument je fail. Dejansko se da delat, učit, delat izpite v rednih rokih z zelo dobrimi ocenami in diplomirat v roku, brez podaljševanja in vlečenja statusa. Pa ne vem no, jaz že vem da hodim na faks za sebe, ne za to da bo moja mama srečna. Je sicer to logična posledica, ni pa vzrok.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
LC - kaj pa ko ne moreš delat faksa, brez da bi delal zraven? Ma ni šans, da bom molzla keš od mati pa fotra, če lahko pa sama delam. Mi je pa zlo zanimivo, da ti ni čist nič bedn, da ti pri takšnih letih vse plačuje mama in pol še tko hladno rečeš, da so te tko al tko dolžni preživljat dokler se šolaš. Js sem se že v srednji šoli počutila zelo slabo, če sta mi morala kdaj malo več denarja dati, ker ga je meni zmanjkalo, kaj pa da bi me zdej pri tolkih letih filala z njim.
Z delom in šolanjem pa osrečujem predvsem sebe.
Z delom in šolanjem pa osrečujem predvsem sebe.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- matic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 4. 2011
Tearjerker napisal/-a:Lady_Cristina napisal/-a:da se naj študentje posvetijo študiju in imajo zato višje ocene in prej končajo da prej dobijo službe. Na tak način se osreči starše, ne pa da delaš.
Te stvari se med sabo ne izključujejo, tak da ta argument je fail. Dejansko se da delat, učit, delat izpite v rednih rokih z zelo dobrimi ocenami in diplomirat v roku, brez podaljševanja in vlečenja statusa. Pa ne vem no, jaz že vem da hodim na faks za sebe, ne za to da bo moja mama srečna. Je sicer to logična posledica, ni pa vzrok.
točno tako. Sam delam od svojega 16 leta(med šolskim letom sicer samo med vikedni), pa sem vedno imel dobro povprečje.
-
Feminim - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
Meni pa že malo voda teče v grlo, ker nujno rabim delo (študentsko, lahko je tudi z možnostjo redne zaposlitve čez čas) v Mb. Sicer še študiram, a naš faks dopušča delo ob študiju. Bi pa vseeno raje videla, da je delo popoldansko. Kar sem našla primernih del, sem že poslala CV in vloge, vendar me zanima, če ve še kdo za kakšno vsakodnevno popoldansko delo, ker rabim neki konkreten zaslužek. Sem pa resna in zanesljiva, po izobrazbi pa zaenkrat še turistični tehnik. Lahko je karkoli v tej smeri, ali pa tudi delo v prodaji (trgovina), pomoč pri čiščenju na domu, fotokopiranje, pogoste promocije, skratka nekaj od tega, da je vsakodnevno, kar res težko najdem. Če bi delala na dveh koncih, je problem uskladit, ker sem to letos že probala, pa je vedno bil nek problem, ali na eni ali na drugi strani. Tako da bi rada samo eno delo, s katerim bi mi naneslo dovolj eur na mesec.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Feminim napisal/-a:Meni pa že malo voda teče v grlo, ker nujno rabim delo (študentsko, lahko je tudi z možnostjo redne zaposlitve čez čas) v Mb. Sicer še študiram, a naš faks dopušča delo ob študiju. Bi pa vseeno raje videla, da je delo popoldansko. Kar sem našla primernih del, sem že poslala CV in vloge, vendar me zanima, če ve še kdo za kakšno vsakodnevno popoldansko delo, ker rabim neki konkreten zaslužek. Sem pa resna in zanesljiva, po izobrazbi pa zaenkrat še turistični tehnik. Lahko je karkoli v tej smeri, ali pa tudi delo v prodaji (trgovina), pomoč pri čiščenju na domu, fotokopiranje, pogoste promocije, skratka nekaj od tega, da je vsakodnevno, kar res težko najdem. Če bi delala na dveh koncih, je problem uskladit, ker sem to letos že probala, pa je vedno bil nek problem, ali na eni ali na drugi strani. Tako da bi rada samo eno delo, s katerim bi mi naneslo dovolj eur na mesec.
kaj pa če greš npr. v zaro? tam imajo tiste kupončke ko sam izpolneš.
-
Feminim - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
Tudi to sem že prakticirala, kot praviš, nisem pa še poskusila v Zari. No, sem, ampak to je bilo že lani, ko niso nikogar rabili. Torej grem kar tja, v Europark in rečem, da bi izpolnila ta "kuponček"? Ponavadi sem namreč samo vprašala, če koga rabijo, če so rekli da ne, pa sem rekla, če lahko vseeno pustim kontakt, da pokličejo, ko bodo iskali nove sodelavce. Me pa niti v eni trgovini niso poklicali, pa sem za dve videla oglas, da so čez dva meseca iskali študentke. No, takrat sem delala že drugje in nisem iskala.
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
To dostikrat delajo, ali pa rečejo, da te dajo v bazo podatkov in ko bodo naslednjič rabili, te pokličejo, pol pa vidiš čez čas, da majo nov oglas na štud. servisu in te v bistvu sploh niso poklicali. Kaj pa strežba? Tega je vedno polno, če le maš čas za kaj takega.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
tentation` - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
- Kraj: Maribor
V mariboru zelo težko najdeš delo, ki bo dejansko plačano. Sama sem čez poletje delala v 3 različnih gostilnah, tudi v Europarku in mi niso plačali -.- tako sem potem imela več potnih stroškov kot denarja. Glede delanja v trgovinah v Europarku pa je zelo težko dobiti brez vez... praktično nemogoče Vedno bolj se nagibam k Mc'Donaldsu, tam vsaj vem, da mi bodo plačali.
Tisoč in tisoč zvezd je nad nami,
tisoč in tisoč zvez med nami,
da gre po svetu - rama ob rami -
svetloba z nami.
tisoč in tisoč zvez med nami,
da gre po svetu - rama ob rami -
svetloba z nami.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov