Jaooo, kva st prsrane...ste vse na pmsju
Dejstvo je, da dokler novte na svojem, se vam dejansk še sanja ne, kako je...ker se tud men ni par let nazaj... Pa sem doma vse delala predn sem šla, sem bla navajena likat, kuhat....in financirala sem se iz svoje štipendije pa s tega, kr sem oddelala, mela sem pa osnovne stroške pokrite, to pa je tud neki.
Zdej se selim že v ta drug stnvanje (lepš, novejš), čist samoiniciativno in brz pomoči staršev. Pa je treba kupit vso opremo in ni panike, bomo že nekje zbrskali keš (in ne ne bomo kupl najcnej šunda), še vedno smo ga, sej še dihamo, za božjo volo...To je še najmanjši problem. Nenazadnje, še nisem v časopisu prebrala (niti v slovenskih novicah), da bi kera umrla od lakote al pa se zadušila v lastnih pomijah, ko je šla na svoje...(niti Aloha ne bo imela teh težav, pa čeprou je ena k temu kvazi hudomušno namignila) tko da tiste, k se tok zlo poveličujete, kako vse vse vse same nardite in zrihtate ste res super. Začetniško entuziastične.
Pač men je pa fajn zavedanje, da vse sama (oziroma s fantom) in predvsem, da lahko, če mi pa kdo kdaj kej prmakne, vzamem pa to kot extra bonus in ne grem takoj na cosmo forum napisat, kako mi je pa ta mesec avtokracija padla za 5% in tega niti ne jemlem tko.
Tale denarna plat polemike ''ko gremo otroci na svoje'' je še najmanj važna...ker to se že nekak da. Bolj je problem v stvareh, ki jih moreš sam nardit pa čeprou si jih že od preje navajen od doma. Ker, npr tud če si doma delala vse živo pa si zbolela, si še vedno mela nasledni dan južno. Pač jo je ukop vrgu fotr al pa mt..no, pol pa če se ne moreš premaknit s postle pač papaš jogurtke in stvari z vrečke, če te čez vikend ni doma, pereš v pondelk ponoč in greš sosedam na živce s centrifugo, ne kuhaš golaža, sarm al pa pasulja, ker nimaš dost velke skrinje, da bi vse to spravla in ker tolk ne pojesta, gre domača hrana v počas v pozabo. Te pokliče bejba za fitnes al pa kufe in ji rečeš, da ne morš, ker lih montiraš omaro in te ma itak za noro. Maš mačko, ki je ne naprtiš kr enmu za futrat in pol si itak že napol odpisana, ker pa točn tist datum ne moreš odfrčat z njo v hribe. Ona porine psa babic in pol te čudn gleda, kako vsako jutro bezaš kakce iz mačjega wcja- in to sama. Preskočiš šoping zarad montaže optike al pa servisa pečice.. To zame pomen bit odrasel. Denar sam po seb ni merilo, velik smrkavcev ma več k jst in bi se zrd tega posledično lahko bolje žvelo od mene, če bi se, je pa druga muska...