kloniranje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DiViNe_grl - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
- Kraj: ljutomer
cez kak mesec imama turnir v debati naslov je KLONIRANJE JE OPRAVICLJIVO osebno sem samo za kloniranje organov saj bi s tem lahko pozdravili veliko ljudi ker je darovalce vedno manj...sem pa proti kloniranju cloveka grozno se mi zdi da bomo lahko cez nekaj casa vsi popolni in enaki ampak vem tega ne morem prepreciti..
kaj si pa vi mislite o tem popolnem svetu?
se opravicujem ce je ze bila kaka tema o kloniranju sama nisem zasledila nobene

se opravicujem ce je ze bila kaka tema o kloniranju sama nisem zasledila nobene
If one day you feel like crying... call me. Idon`t promise you that I will make you laugh... but I can cry with you.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
haj!!!
kolko si stara, to me najprej zanima...
jaz sem gimnazijka pa smo meli pri debati tezo: IZ EVROPSKE USTAVE BI MORALI ČRTATI ČLEN O PREPOVEDI KLONIRANJA ČLOVEŠKIH BITIJ.
pa ki bo toti turnir, ker državno je bilo 1&2. aprila v izoli...
a lahko prosim malo razložiš??
lp
jaz sem gimnazijka pa smo meli pri debati tezo: IZ EVROPSKE USTAVE BI MORALI ČRTATI ČLEN O PREPOVEDI KLONIRANJA ČLOVEŠKIH BITIJ.
lp
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
DiViNe_grl - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
- Kraj: ljutomer
MissBitch napisal/-a:haj!!!
lp
stara sem 15 turnir mamo v crensovcih drugace smo pa se v soboto na razkrizju ja ker si ti gimnazijka ste drzavno ze imeli ampak letos se je debata zacela tudi na osnovnih solah..kje pa si ti v gimnaziji?
If one day you feel like crying... call me. Idon`t promise you that I will make you laugh... but I can cry with you.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
DiViNe_grl, prosim najprej pojasni ali gre tu za obe vrsti kloniranja (reproduktivno pa tisto drugo - trenutno se ne spomnim pravilnega izraza, vendar gre za kloniranje npr. zaradi bolezni, da ti potem nadomestijo celice z zdravimi,... nekaj v tem smislu, MissBitch to bolj obvlada), pa potem bomo debatirali. 

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
ne morm si predstavljat da bi še ena taka k jz hodila naokoli...
odločno sem proti kloniranju človeka! Za "kloniranje" organov (al kakor koli se temu reče kar hočjo počet) pa sem druzga mnenja ker darovalcev je premalo pa kako življenje lahko rešimo...
lp
odločno sem proti kloniranju človeka! Za "kloniranje" organov (al kakor koli se temu reče kar hočjo počet) pa sem druzga mnenja ker darovalcev je premalo pa kako življenje lahko rešimo...
lp
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Drugače pa sem za kloniranje organov in pa proti kloniranju človeka. preprosto zato, ker sem še vedno mnenja, da lahko človeka "ustvari" človek samo po naravni poti (torej z oplojevanjem jajčeca), ne pa s kloniranjem osebkov. Poleg tega pa kloniranje celotnih osebkov še ni zelo uspešno, "poskusni zajčki" se mi pa zelo smilijo. Če bi klonirali človeka, jim to v nekaj poskusih zagotovo ne bi uspelo. Kaj pa bi potem s tistim, kar bi nastalo iz tega kloniranja? Osebek bi gotovo imel čustva, občutke,... 

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Nisem popolnoma za in niti popolnoma proti. So določene negativne točke kot pozitivne. Delikatna zadeva, pri kateri je ogromno etičnih dilem.
Če bi pa meni ponudili, da naredijo še eno jaz, bi bila takoj za. Sem si vedno želela imet dvojčko.
Mal za hec, mal za res
Če bi pa meni ponudili, da naredijo še eno jaz, bi bila takoj za. Sem si vedno želela imet dvojčko.

Don't worry, be happy!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov