bleona napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:vsekakor je največ služb za naravoslovne študije. ne bom naštevala še enkrat tiste, ki so že bili, omenila pa bi še gradbeništvo. je zahteven faks, če pa te veseli, zakaj ne. aja, ne vem pa, kako je z medicino in dentalno medicino, pomoje tudi manjka kadra.
tisti, ki imate smisel za naravoslovne predmete, vam gredo, vam svetujem, da greste na kakšen tak faks.
sama sem na družboslovnem, FF, enopredmetna slovenistika. to me je veselilo, naravoslovni predmeti mi pač niso šli. pa vseeno upam, da bom dobila službo, ki bi bila vsaj malo v povezavi z mojim študijem.
kaj pa sploh lohk delas ce mas gradbeno?a samo kot gradbeni inziner,ko preverjas delavce ce prav delajo in mas vse pod kontrolo?
ja valjda, samo to se dela... kdo bo pa razne načrte naredu, recimo kok je dela, da pridejo do tega da bodo avtocesto zgradil ipd, itaq maš pa kokr jst vem več različnih smeri...
sj, če bi mel take, da sam mal pogledajo če se uredu dela, kot si ti zgorej napisala pol je rezultat znan- šentviški predor

to je tko kot če bi napisala, da zdaj ko bom pa jst elektro inžinir bom pa vse kar bom delala nadzorvala delavce kako v iskraemecu delajo za tekočim trakom... kdo bo pa razvil kaj, pa recimo naredu načrt za telekomunikacijska omrežja pa optične kable, pa recimo kdo je razvil in stestiral razne storitve kot so siol tv pa internet...