kam ste se vpisale?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
pa sj ti nikjer ne bo padla služba z neba...povsod se morš trudt že med faxom, da pol prideš do dobre službe... tud pr naravoslovnih te noben ne bo kar čakal z službo, če ti ne boš nič znal itd...lahko je narest fax...sam potem morš tud to znnje znat uporabit...
sploh pa je tole debatiranje o naravoslovnih in družboslovnih fax-ih že bolno... tud vsi k smo se upisal na naravolsovje nam ni nujno prva stvar pri izbiri faxa to, da je pač povpraševanje po teh kadrih veliko itd... ampak nas to zanima...vsaj kar se tiče mene...
vsak naj se vpiše kamor se hoče, sej u končni fazi je pol njegov problem a bo dubu službo al jo ne bo...
sploh pa je tole debatiranje o naravoslovnih in družboslovnih fax-ih že bolno... tud vsi k smo se upisal na naravolsovje nam ni nujno prva stvar pri izbiri faxa to, da je pač povpraševanje po teh kadrih veliko itd... ampak nas to zanima...vsaj kar se tiče mene...
vsak naj se vpiše kamor se hoče, sej u končni fazi je pol njegov problem a bo dubu službo al jo ne bo...
- chocholate
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
- Kraj: Celje
Jst mam pa drugo leto maturo pa vse to pa me že zdej ful strah!!
naprej pa študiram da bi šla na callegari!
A se je mogoče ktera vpisala tja, al pa mogoče že hodi tja!?
Pa a na callegariju ni omejitev, al so?!
hvala
naprej pa študiram da bi šla na callegari!
A se je mogoče ktera vpisala tja, al pa mogoče že hodi tja!?
Pa a na callegariju ni omejitev, al so?!
hvala
-
SexyAngel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
Jaz sem trenutno vpisana na Filozofsko fakulteto (smer nemščina & slovenščina), samo sem že nehala hodit na predavanja, ker me je, po pravici povedano, vse minilo Tako da se zdaj prepišem na ekonomsko. Imam pa še eno vprašanje...A katera ve, do kdaj naj bi dobili domov tisto obvestilo, na katerem piše, kam si se prijavil (kao potrditev tega, da so tvojo prijavo prejeli)?
-
SexyAngel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
Joj zdaj sem pa čist "presrana" (se opravičujem izrazu), ker še nisem dobila obvestila...moja mami zdej krivi internet, ker sem se prek njega prijavila...sem pa preverila, da naj bi dobili to obvestilo do konca aprila, tako da bom še malo počakala pa pol šele paniko zganjala
Imela bi pa še eno vprašanje...bom kar tukaj vprašala, ker se mi zdi brezveze novo temo odpirat. A mogoče katera ve, kakšen je zdaj postopek, glede na to, da sem jaz še vedno vpisana na Filozofsko fakulteto...Kdaj se moram izpisat oz. če moram biti izpisana že takrat, ko bo vpis na mojo novo fakulteto? Problem je v tem, da jaz nujno rabim status študenta, ker zdaj delam...Hvala za odgovore že vnaprej
Imela bi pa še eno vprašanje...bom kar tukaj vprašala, ker se mi zdi brezveze novo temo odpirat. A mogoče katera ve, kakšen je zdaj postopek, glede na to, da sem jaz še vedno vpisana na Filozofsko fakulteto...Kdaj se moram izpisat oz. če moram biti izpisana že takrat, ko bo vpis na mojo novo fakulteto? Problem je v tem, da jaz nujno rabim status študenta, ker zdaj delam...Hvala za odgovore že vnaprej
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov