kam ste se vpisale?

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 30. Mar. 2006 19:25

Vermilion napisal/-a:jst pa nimam omejitve...se je lih točn sešlo...300 jih sprejmejo...300se nas je vpisalo... kr laži diham :D

Elektro? Moji sosolci so tut cist veseli. Pr men jih pa 400 sprejmejo, upisal se jih je pa 571. Sam na pravu je itak vedno tko in se ne sekeram prevec ...
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 30. Mar. 2006 21:22

Jz mam 260% na eni smeri, pa 196% na drugi (dvopredmetno). Me je kr mal stisnlo k sm vidla da se bo treba dost učit :?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
spelci
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 11. 2004
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a spelci » 01. Apr. 2006 8:09

mislism kateri procenti so tuki gor???men ni nč več jasno...na našem faksu je razpisanih 210 mest to je 100% ane?prijavlo se jih je pa 358 to je pa 170% se pravi 70% preveč prijav.brezveze pišejo za vsak program kovk jih je preveč, če mamo itak prvi letnik skupen...pol pa vidiš nekje 300% pa te itak kap...

a se je katera vpisala v kranj???lepo se imejte, želim vam ne preveč zatežen vikend
:P (z učenjem seveda)

LP Špelči
Uporabniški avatar
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AnaaBella » 01. Apr. 2006 10:48

tm kjer sm se pa jst vpisala pa ni omejitve

1. japonologija-teologija (dvopredmetno) :razz: :razz: :razz:
2. sinologija-teologija (dvopredmetno)
3. teologija

komi čakam japonsko :razz: :razz:
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 01. Apr. 2006 12:23

--
Zadnjič spremenil tmis_, dne 02. Feb. 2009 11:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a AnaaBella » 01. Apr. 2006 12:35

po se pa vidva mogoče :razz:

......sm že sprejeta :razz: :razz: sam še matura :razz:
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a vrednagreha » 01. Apr. 2006 14:57

Meni pa ni jasno, zakaj vsi rinete na družboslovne fakultete in ekonomija, upravna...........folk, tle ni služb!Boljša izbira je naravoslovje!!A se kdo strinja? Pa še zvišaš si svojo inteligenco, ker je treba logično razmišljat in povezovat stvari, ne pa na pamet se piflat:)
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 01. Apr. 2006 15:04

Verjetno zato, ker enim ljudem to pac ne gre... Velik lazje se je neki napiflat, k pa dejansko razumet :roll:
Sicer sm pa js tak tip cloveka, k ma velik rajs naravoslovje, k mors razumet in se mi je piflat na pamet neki najbl neumnga pa sm useen zbrala pravo. Zakaj? Ker me to veseli in si zelim to delat. Sploh pa ni res, da ni sluzb - ce si dober, dobis sluzbo, ce si pa zanic, te pa ne bojo uzel.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 01. Apr. 2006 16:34

vrednagreha napisal/-a:Meni pa ni jasno, zakaj vsi rinete na družboslovne fakultete in ekonomija, upravna...........folk, tle ni služb!Boljša izbira je naravoslovje!!A se kdo strinja? Pa še zvišaš si svojo inteligenco, ker je treba logično razmišljat in povezovat stvari, ne pa na pamet se piflat:)

--
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 10:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 01. Apr. 2006 16:42

AnaaBella napisal/-a:po se pa vidva mogoče :razz:

......sm že sprejeta :razz: :razz: sam še matura :razz:

no upam da bo fajn, ne :D
Uporabniški avatar
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a AnaaBella » 01. Apr. 2006 16:49

vrednagreha napisal/-a:Meni pa ni jasno, zakaj vsi rinete na družboslovne fakultete in ekonomija, upravna...........folk, tle ni služb!Boljša izbira je naravoslovje!!A se kdo strinja? Pa še zvišaš si svojo inteligenco, ker je treba logično razmišljat in povezovat stvari, ne pa na pamet se piflat:)

.......mogoče mamo nekateri željo delati v družboslovnem poklicu, npr. jst si želim delat kot turistični vodnik na japonskem, kjer mam željo tut živet tko, da je tuki en razlog zakaj sm se za družboslovje :) :) odločila........naravoslovje me pa tut ne zanima tko, da bi bla muka, da bi se tja vpisala.........

..itaq, da bo na japonščini full dobr, sm pred kratkim na tečaj hodila :razz: :razz: .............
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 01. Apr. 2006 19:05

vrednagreha napisal/-a:Meni pa ni jasno, zakaj vsi rinete na družboslovne fakultete in ekonomija, upravna...........folk, tle ni služb!Boljša izbira je naravoslovje!!A se kdo strinja?

Se popolnoma strinjam. Ce bi bil v meni vsaj scepec naravoslovca, bi rajsi vpisala kaj takega. Zal ga, kljub intenzivnemu iskanju, se nisem nasla in dvomim, da ga kdaj bom.
Pa še zvišaš si svojo inteligenco, ker je treba logično razmišljat in povezovat stvari, ne pa na pamet se piflat:)

Tale je pa bosa. :roll: Vse vede zahtevajo doloceno mero vsega nastetega. Tako logike kot piflanja. Je pa verjetno nekomu bolj logicno ter lazje dojemljivo tisto, kar mu lezi, in piflanje tisto, kar mu ne. In od kdaj je inteligenca pogojena z zanimanjem za naravoslovna znanja?
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 01. Apr. 2006 20:26

Ta je bla pa malo mimo. Veš, ne zanimajo vseh enake reči in niso vsi dobri pri vsem :idea:

Jaz sem se vpisala na PEF v Mariboru. Angleščina - prevajalstvo in tolmačenje (dvopredmetni) s filozofijo :razz:
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 01. Apr. 2006 22:09

O tem smo že imeli fight- tukaj :wink:
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 02. Apr. 2006 8:41

am...jz sm se upisala na ekonomsko fakulteto v ljubljano in če jo naredim mam zagotovljeno službo tako da mi ni jasno zakaj praviš da jih ni?????? Nismo vsi naravoslovniki....jz delam že 4 leta ekonomsko šolo in me podjetništvo pa ekonomija zelo veselita tko da ne vem od kod ti to???sigurno pa sedaj nam šla na naravoslovje ker je "kao" takoj zagotovljena služba!

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]