kam ste se vpisale?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
^Tajca^ - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
aderyn nism bla k sm lih tkt neki zbolela pa pol nism nikamor šla sm pa poslala svojo sestro tja (k je zdj lih 3. letnik) pa baje niso nč tazga povedal kar neb že vedla, so pa dobr prestrašl use bodoče študente s konstantnim ponavljanjem da se je velik za učit
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Mene so pa še bolj navdušli, sem vesela, da sem šla. Ja, so govorili da se je dosti za se učit, ampak to sem že vedla Je bila pa nabita predavalnica, dopoldne sploh nisem prišla not, ker so še zunaj čakali, sem morala it popoldne pa je bila največja predavalnica do zadnjega napolnjena
-
^Tajca^ - Sramežljivka
Ja sj men je ful žou da nism šla, če ne zrad druzga pa zrad tega, ker še zdj ne vem točn kje je ta moj sanjski faks pa kje je kšna predavalnica pa use to no bom držala pesti da bomo v jesen sošolke
You have enemies?
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
.frigg. napisal/-a:ff zgodovina greografija
lj al mb?
-
aderyn - Debatorica
^Tajca^ napisal/-a:Ja sj men je ful žou da nism šla, če ne zrad druzga pa zrad tega, ker še zdj ne vem točn kje je ta moj sanjski faks pa kje je kšna predavalnica pa use to no bom držala pesti da bomo v jesen sošolke
Ja sej jaz sem se zgubljala pol ure okoli kliničnega, da sem našla sploh faks Iz kje pa si?
-
^Tajca^ - Sramežljivka
^^hehe, pol mi bo še nerodn (če seveda sploh pridem gor) - moja orientacija je pomilovanja vredna z dolenskega konca, pr Trebnjem (med NM in LJ) ti?
Fantasistykke in aderyn kaj ste dale pod drugo?
Fantasistykke in aderyn kaj ste dale pod drugo?
You have enemies?
-
aderyn - Debatorica
jaz iz Kopra.
Pod drugo kulturologijo na fdv (brezveze, vem, ampak samo da nekam pridem, ker nočem drugam kot na medicino). V bistvu bom še premislila, če slučajno ne pridem, če bom šla višat maturo ali karkoli - ker nočem prit na drugo željo, sploh ne vem kaj mi je blo takrat, ko sem izbirala Mogoče pa bo kakšna naravoslovna stvar še prosta v drugem roku. Ampak računam na to, da pridem na medicino Tretje pa sem pustila prazno
ti?
Pod drugo kulturologijo na fdv (brezveze, vem, ampak samo da nekam pridem, ker nočem drugam kot na medicino). V bistvu bom še premislila, če slučajno ne pridem, če bom šla višat maturo ali karkoli - ker nočem prit na drugo željo, sploh ne vem kaj mi je blo takrat, ko sem izbirala Mogoče pa bo kakšna naravoslovna stvar še prosta v drugem roku. Ampak računam na to, da pridem na medicino Tretje pa sem pustila prazno
ti?
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
^^ Tudi jaz sem lani tako naredila, da sem samo na medicino hotela, pa sem na 2. in 3. dala nekaj bvz, toliko, da ni bilo prazno; in letos zvišujem maturo.
Ima katera od vas Mb pod drugo željo? Če ji slučajno Lj ne uspe, da kako sošolko spoznam.
Ima katera od vas Mb pod drugo željo? Če ji slučajno Lj ne uspe, da kako sošolko spoznam.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
aderyn - Debatorica
izzie napisal/-a:^^ Tudi jaz sem lani tako naredila, da sem samo na medicino hotela, pa sem na 2. in 3. dala nekaj bvz, toliko, da ni bilo prazno; in letos zvišujem maturo.
Si šla na kakšen maturitetni tečaj ali se samo prijaviš na izpite in delaš sam doma? Pa kakšni interni deli se ti štejejo od lani ali moraš na novo oddajat vaje ipd?
Pa statusa verjetno nimaš eno leto, prekineš redno šolanje, kako to gre?
Da vem za vsak slučaj
-
^Tajca^ - Sramežljivka
Glede na maturo se mi zdi medicina z usakim dnem bol oddaljena Drgač sm pa vpisala pod drugo mikrobiologijo (kar me na srečo dost zanima ), pod tretjo pa kemijo UNI (k je pa itk s prvimi željemi zapolnjena )
You have enemies?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]