kam ste se vpisale?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tanchii - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2007
^^ Pol se pa opravičujem.
Nam je socialna delavka rekla, da naj niti ne poskušamo tega, ker je itak na koncu vse na enem računalniku v Ljubljani in če najde dva ista EMŠA, eno prijavo pač izloči. Ni nam pa povedala, da je razlika, če je ena UNI ena pa VŠ.
Nam je socialna delavka rekla, da naj niti ne poskušamo tega, ker je itak na koncu vse na enem računalniku v Ljubljani in če najde dva ista EMŠA, eno prijavo pač izloči. Ni nam pa povedala, da je razlika, če je ena UNI ena pa VŠ.
- anettecigarette
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 4. 2008
- Kraj: ljubljana
živjo! mene pa samo zanima, če mi lahko katera pove, kako je na biotehniški fakulteti?
še posebej me zanima smer biotehnika in mikrobiologija.
še posebej me zanima smer biotehnika in mikrobiologija.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Grrrrr
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 13. Maj. 2009 21:31, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
amm, eno vprašanje .. jst sm na prvo mesto dala socialno delo v lj, na drugo pa humanistične študije (medijski študiji) v kp ... zdej za SD se jih je prijavlo full čez omejitev, za MŠ jih je pa samo 6 preveč ..
za SD morem nardit 5. predmet na poklicni maturi zgodovino, za MŠ pa socilogijo .. torej če grem jst zdej sociologijo delat, na SD itak ne bom sprejeta, ker ne bom mela zgodovine narjene in se mi bo pol upoštevalo MŠ, ki ga mam na 2. mestu, ker pač kar mam na 1. nimam pogojev za sprejem?
aja pa še neki .. kako je s tem 2. rokom prijav .. tisti ki gremo delat maturo jeseni pol spadamo pod 2. rok? .. nam to noben nič ne pove, ker delam izredno SŠ in ne gre letos skoraj noben na maturo ..
za SD morem nardit 5. predmet na poklicni maturi zgodovino, za MŠ pa socilogijo .. torej če grem jst zdej sociologijo delat, na SD itak ne bom sprejeta, ker ne bom mela zgodovine narjene in se mi bo pol upoštevalo MŠ, ki ga mam na 2. mestu, ker pač kar mam na 1. nimam pogojev za sprejem?
aja pa še neki .. kako je s tem 2. rokom prijav .. tisti ki gremo delat maturo jeseni pol spadamo pod 2. rok? .. nam to noben nič ne pove, ker delam izredno SŠ in ne gre letos skoraj noben na maturo ..
Let's swim to the moon .....
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Ja če boš mela dovolj točk za MŠ potem boš sprejeta na medijske ja.
Js sm delala lani maturo jeseni in če delaš v drugem roku, se pač potem še 1x vpišeš tja kamor se lahko. V 2. roku je full manj mest razpisanih in na full manj fakultetah.
Js sm delala lani maturo jeseni in če delaš v drugem roku, se pač potem še 1x vpišeš tja kamor se lahko. V 2. roku je full manj mest razpisanih in na full manj fakultetah.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov