kam ste se vpisale?

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 28. Jul. 2008 12:39

Mal OT. :oops:

Jst mam vpis na upravni 18.8. 2008 ob 8h. Če je katera kle k ga ma tud takt pa da bi rabla družbo plis ZS :)
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Spela_ » 28. Jul. 2008 19:43

[vanessa] napisal/-a:
_martina napisal/-a:gre kdo na gradbeno?

oo ku ti zavidam!

js grem na ekonomijo :roll:

pol pa tiste ki nas ena šola ful interesira pa nismo sprejeti že zrd tistih k se upišejo na to šolo k jih sploh ne zanima pa ns dejansko zajebejo k nismo sprejeti :roll: ..to je pa res zlo grdo..bv da se nekam upišeš kr te sploh ne zanima :roll: kriza ej, prov nesramno :roll:
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a izzie » 28. Jul. 2008 20:20

Spela_ napisal/-a:
[vanessa] napisal/-a:

oo ku ti zavidam!

pol pa tiste ki nas ena šola ful interesira pa nismo sprejeti že zrd tistih k se upišejo na to šolo k jih sploh ne zanima pa ns dejansko zajebejo k nismo sprejeti :roll: ..to je pa res zlo grdo..bv da se nekam upišeš kr te sploh ne zanima :roll: kriza ej, prov nesramno :roll:

Eh veš kaj, taka pa tudi ne moreš bit.. Jaz ne poznam nikogar, ko bi na vse 3 želje napisal nekaj, kar ga zanima.. Jaz sem pod drugo in tretjo napisala nekaj, samo zato, da ne bi prazno pustila.. Ker si želim samo prvo.. Če pa ti kdo odvzame mesto, pa ni on kriv, da je maturo nardil boljše, kot ti.. Bi se blo treba malo bolj potrudit..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Uporabniški avatar
_martina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a _martina » 28. Jul. 2008 20:58

jst sem tudi gradbeno pisala ker nisem vedla kaj.... in?
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 28. Jul. 2008 21:03

izzie napisal/-a:
Spela_ napisal/-a:
[vanessa] napisal/-a:

oo ku ti zavidam!

Eh veš kaj, taka pa tudi ne moreš bit.. Jaz ne poznam nikogar, ko bi na vse 3 želje napisal nekaj, kar ga zanima.. Jaz sem pod drugo in tretjo napisala nekaj, samo zato, da ne bi prazno pustila.. Ker si želim samo prvo.. Če pa ti kdo odvzame mesto, pa ni on kriv, da je maturo nardil boljše, kot ti.. Bi se blo treba malo bolj potrudit..

Podpis! Treba se je potrudit za nekaj, kar si želiš. Misliš, da bi ti bo vse z nebesa padlo?
Worship me or walk away.
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Spela_ » 28. Jul. 2008 21:12

Miss September napisal/-a:
izzie napisal/-a:
Spela_ napisal/-a:
[vanessa] napisal/-a:

oo ku ti zavidam!

Podpis! Treba se je potrudit za nekaj, kar si želiš. Misliš, da bi ti bo vse z nebesa padlo?

ja sori sej sam povem nobenga ne obtožujem, še mn me pa ne mot to da je kdo naredu maturo bolš kokr jest in sori ker si se o tem res zmotla..jest sm tut na 2. mest upisala eno šolo sam nism šla na sprejemce ker sm si premislna in ugotovla da me to ne veseli..drgač pa deleč od tega da se nism potrudla ker sm se a veš, pa tut deleč od tega da mislm da mi bo use z nebes padl..tok o tem da sta se zmotle..sam pač mogla sm povedat kr mi je ležal na duši, nmorm pomagat..upm da vaja to ne mot?
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 28. Jul. 2008 21:34

Spela_, preberi še enkrat kaj si napisala najprej za tiste, ki so se vpisali nekam, kamor niti ne želijo in potem odpiši nazaj. Ni vsak za vse in v življenju pač je tak- ne bomo dobili vsi vse, sploh pa ne, če si ne bomo izborili tega, in to pošteno izborili. In kaj naj bi ti storili? Nikamor šli na fax?
Worship me or walk away.
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Spela_ » 28. Jul. 2008 22:34

jest mislm da gre lahko usak nekam kr ga veseli..pa ne me naorbe razumet k nč slabga ne mislm..sam povem svoje mnenje..mi je pa žal za tiste k jim ta študij ne odgovarja, tok da ne boš mislna da znam samo kritizirat :wink:
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 29. Jul. 2008 7:33

Ja meni ekonomija ne lih veseli k sm bla nagnjena h malo drugačnim smerem, samo tudi ekonomija se mi ne zdi napačna zto sm jo tudi napisala. Priznam pa, da bi de rajš vidla na kaki drugi šoli, samo kar je je..
Čene pa te itak razumem, k tudi js sm bla jezna na ta sistem da smo enakovredni s tistimi k so šele na 2. željo napisali, k je blo (vsaj z moje šole) kr neki takih k niso pršli na 1. željo in pristali na ekonomiji s ful več točk kot js.. samo sm se malo zamisnla in si rekla da niso oni krivi da sm js malo slabše nrdila maturo.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 29. Jul. 2008 11:28

Jaz sem se vpisala na Italijanistiko in bila sprejeta :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Areta
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Areta » 29. Jul. 2008 16:35

Jaz pa sem sprejeta na ruščino pa ang. :D še kdo???
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Spela_ » 29. Jul. 2008 19:18

[vanessa] napisal/-a:Ja meni ekonomija ne lih veseli k sm bla nagnjena h malo drugačnim smerem, samo tudi ekonomija se mi ne zdi napačna zto sm jo tudi napisala. Priznam pa, da bi de rajš vidla na kaki drugi šoli, samo kar je je..
Čene pa te itak razumem, k tudi js sm bla jezna na ta sistem da smo enakovredni s tistimi k so šele na 2. željo napisali, k je blo (vsaj z moje šole) kr neki takih k niso pršli na 1. željo in pristali na ekonomiji s ful več točk kot js.. samo sm se malo zamisnla in si rekla da niso oni krivi da sm js malo slabše nrdila maturo.

sm mislna da si ekonomsko kr tko na bled napisala, sm mislna da te tut mal ne zanima..tok da sori k sm te napadala, k res nism mela nobenga slabga namena..sej zej sm se pa že sprjaznla da nism sprejeta pa bom s5 šla delat maturo ampk splošno pa še ket bom lahk delala da bom končn izpit za avto lahk nrdila..usaj neki pozitivnga..bo pa drug let bolš
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 29. Jul. 2008 20:16

izzie napisal/-a:
somebody napisal/-a:medicina... še kdo?

Mejbi, če bo moj ugovor ugodno rešen.. :S MB al LJ?

upam d bo no. lublana drugač. ti?

(pa vidm d maš citat od dawkinsa :D :wink: jst sebični gen zdele še enkrat berm, supr knjiga)
Uporabniški avatar
FREZIJA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a FREZIJA » 29. Jul. 2008 20:24

varstvo okolja in komunala ali kemija
sprejeta na oba faksa sm se še odločam, ampk nimam velik časa, kajti na kemiji je 31.7 (četrtk) vpis
kakšni predlogi?!
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a izzie » 29. Jul. 2008 20:34

somebody napisal/-a:
izzie napisal/-a:
somebody napisal/-a:medicina... še kdo?

Mejbi, če bo moj ugovor ugodno rešen.. :S MB al LJ?

upam d bo no. lublana drugač. ti?

(pa vidm d maš citat od dawkinsa :D :wink: jst sebični gen zdele še enkrat berm, supr knjiga)

Jaz pa Maribor.. Joooj, kje si pa knjigo dobila - maš svojo?? Jo iščem vsepovsod, pa je nikjer več nimajo.. :( Še spletne knjigarne sem vse pregledala.. Genom si brala (Matt Ridley)? Meni je fenomenalna.. :)

Se opravičujem za OT..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov