kam ste se vpisale?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Spela_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2007
[vanessa] napisal/-a:_martina napisal/-a:gre kdo na gradbeno?
oo ku ti zavidam!
js grem na ekonomijo
pol pa tiste ki nas ena šola ful interesira pa nismo sprejeti že zrd tistih k se upišejo na to šolo k jih sploh ne zanima pa ns dejansko zajebejo k nismo sprejeti ..to je pa res zlo grdo..bv da se nekam upišeš kr te sploh ne zanima kriza ej, prov nesramno
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
Spela_ napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:_martina napisal/-a:gre kdo na gradbeno?
oo ku ti zavidam!
js grem na ekonomijo
pol pa tiste ki nas ena šola ful interesira pa nismo sprejeti že zrd tistih k se upišejo na to šolo k jih sploh ne zanima pa ns dejansko zajebejo k nismo sprejeti ..to je pa res zlo grdo..bv da se nekam upišeš kr te sploh ne zanima kriza ej, prov nesramno
Eh veš kaj, taka pa tudi ne moreš bit.. Jaz ne poznam nikogar, ko bi na vse 3 želje napisal nekaj, kar ga zanima.. Jaz sem pod drugo in tretjo napisala nekaj, samo zato, da ne bi prazno pustila.. Ker si želim samo prvo.. Če pa ti kdo odvzame mesto, pa ni on kriv, da je maturo nardil boljše, kot ti.. Bi se blo treba malo bolj potrudit..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
izzie napisal/-a:Spela_ napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:_martina napisal/-a:gre kdo na gradbeno?
oo ku ti zavidam!
js grem na ekonomijo
Eh veš kaj, taka pa tudi ne moreš bit.. Jaz ne poznam nikogar, ko bi na vse 3 želje napisal nekaj, kar ga zanima.. Jaz sem pod drugo in tretjo napisala nekaj, samo zato, da ne bi prazno pustila.. Ker si želim samo prvo.. Če pa ti kdo odvzame mesto, pa ni on kriv, da je maturo nardil boljše, kot ti.. Bi se blo treba malo bolj potrudit..
Podpis! Treba se je potrudit za nekaj, kar si želiš. Misliš, da bi ti bo vse z nebesa padlo?
Worship me or walk away.
- Spela_
- Sramežljivka
Miss September napisal/-a:izzie napisal/-a:Spela_ napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:_martina napisal/-a:gre kdo na gradbeno?
oo ku ti zavidam!
js grem na ekonomijo
Podpis! Treba se je potrudit za nekaj, kar si želiš. Misliš, da bi ti bo vse z nebesa padlo?
ja sori sej sam povem nobenga ne obtožujem, še mn me pa ne mot to da je kdo naredu maturo bolš kokr jest in sori ker si se o tem res zmotla..jest sm tut na 2. mest upisala eno šolo sam nism šla na sprejemce ker sm si premislna in ugotovla da me to ne veseli..drgač pa deleč od tega da se nism potrudla ker sm se a veš, pa tut deleč od tega da mislm da mi bo use z nebes padl..tok o tem da sta se zmotle..sam pač mogla sm povedat kr mi je ležal na duši, nmorm pomagat..upm da vaja to ne mot?
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Spela_, preberi še enkrat kaj si napisala najprej za tiste, ki so se vpisali nekam, kamor niti ne želijo in potem odpiši nazaj. Ni vsak za vse in v življenju pač je tak- ne bomo dobili vsi vse, sploh pa ne, če si ne bomo izborili tega, in to pošteno izborili. In kaj naj bi ti storili? Nikamor šli na fax?
Worship me or walk away.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Ja meni ekonomija ne lih veseli k sm bla nagnjena h malo drugačnim smerem, samo tudi ekonomija se mi ne zdi napačna zto sm jo tudi napisala. Priznam pa, da bi de rajš vidla na kaki drugi šoli, samo kar je je..
Čene pa te itak razumem, k tudi js sm bla jezna na ta sistem da smo enakovredni s tistimi k so šele na 2. željo napisali, k je blo (vsaj z moje šole) kr neki takih k niso pršli na 1. željo in pristali na ekonomiji s ful več točk kot js.. samo sm se malo zamisnla in si rekla da niso oni krivi da sm js malo slabše nrdila maturo.
Čene pa te itak razumem, k tudi js sm bla jezna na ta sistem da smo enakovredni s tistimi k so šele na 2. željo napisali, k je blo (vsaj z moje šole) kr neki takih k niso pršli na 1. željo in pristali na ekonomiji s ful več točk kot js.. samo sm se malo zamisnla in si rekla da niso oni krivi da sm js malo slabše nrdila maturo.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz sem se vpisala na Italijanistiko in bila sprejeta
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- Spela_
- Sramežljivka
[vanessa] napisal/-a:Ja meni ekonomija ne lih veseli k sm bla nagnjena h malo drugačnim smerem, samo tudi ekonomija se mi ne zdi napačna zto sm jo tudi napisala. Priznam pa, da bi de rajš vidla na kaki drugi šoli, samo kar je je..
sm mislna da si ekonomsko kr tko na bled napisala, sm mislna da te tut mal ne zanima..tok da sori k sm te napadala, k res nism mela nobenga slabga namena..sej zej sm se pa že sprjaznla da nism sprejeta pa bom s5 šla delat maturo ampk splošno pa še ket bom lahk delala da bom končn izpit za avto lahk nrdila..usaj neki pozitivnga..bo pa drug let bolš
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
somebody napisal/-a:izzie napisal/-a:somebody napisal/-a:medicina... še kdo?
Mejbi, če bo moj ugovor ugodno rešen.. :S MB al LJ?
upam d bo no. lublana drugač. ti?
(pa vidm d maš citat od dawkinsa jst sebični gen zdele še enkrat berm, supr knjiga)
Jaz pa Maribor.. Joooj, kje si pa knjigo dobila - maš svojo?? Jo iščem vsepovsod, pa je nikjer več nimajo.. Še spletne knjigarne sem vse pregledala.. Genom si brala (Matt Ridley)? Meni je fenomenalna..
Se opravičujem za OT..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov