kam ste se vpisale?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
jemina napisal/-a:filofak itak suk. Joj eni se prepišete iz psihologije jz si pa tpkl želim tja.
filofax niti slučajno ne suxa ful ga mam rada (čeprav že 2 leti delam 1 letnik) in ne dovolim da ga kdo žali heheeheheh..zgledam nora, ampak stokrat rajši imam ta naš fax kot pa kak fdv.in to po igledu stavbe, študijskih programov in predvsem folka
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
*pikyca* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
In kako vam je šla matura?? Mislte da bodo vaše želje izpolnjene?
Jst mam pa ž dva tedna počitn, sm zdilala vse izpite in se mam lušno pač predšolska vzgoja, nč težkega, tko a tiste k greste tja, se bote mele enkratno
pa vso srečo z rezultati
Jst mam pa ž dva tedna počitn, sm zdilala vse izpite in se mam lušno pač predšolska vzgoja, nč težkega, tko a tiste k greste tja, se bote mele enkratno
pa vso srečo z rezultati
In love with live!!!
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
*urškica* napisal/-a:Js se še nism vpisvala,kr sm 3.letnik.Sam že itak vem kk bo šlo.
1.Pravna fakulteta LJ
2.Pravna fakulteta MB
3.Evropska pravna fakulteta NG
Js ti bom tko rekla: še imaš možnost, da si premisliš (govorim za tvojo 3. izbiro). Res da je faks dosti lažji, kot ostale pravne fakultete, ampak je pa zato tudi manj vreden...In tudi manj cenjen...
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
rachka_ napisal/-a: stokrat rajši imam ta naš fax kot pa kak fdv.in to po igledu stavbe, študijskih programov in predvsem folka
Sej ne morš vseh FDV-jevcev metat v isti koš. Men tud Šuba ni sedla predvsem zarad folka, ampak sej so se najdle pa tud rožice, s katerimi je blo prov lušn.
- bouhca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2008
rachka_ napisal/-a:jemina napisal/-a:filofak itak suk. Joj eni se prepišete iz psihologije jz si pa tpkl želim tja.
filofax niti slučajno ne suxa ful ga mam rada (čeprav že 2 leti delam 1 letnik) in ne dovolim da ga kdo žali heheeheheh..zgledam nora, ampak stokrat rajši imam ta naš fax kot pa kak fdv.in to po igledu stavbe, študijskih programov in predvsem folka
iiii...obetavne besede za prihodnost men je bil na informativcu filofax prov simpatičen-tko...folk, pa prostori...
moja izbira:
1. geografija&sociologija (dvopredmetno,pedagoško)
2. geografija enopredmetno
3. /
-
BLUBABY - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
Pink Panterka napisal/-a:rachka_ napisal/-a: stokrat rajši imam ta naš fax kot pa kak fdv.in to po igledu stavbe, študijskih programov in predvsem folka
Sej ne morš vseh FDV-jevcev metat v isti koš.
Totally Agree z Pink Panterko!Najlažje je sam sebe povišat, tko da druge ponižaš
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov