kam ste se vpisale?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
*_nincy_* napisal/-a:Rekl so da naj bi do 30 aprila zvedl sam ne vem kaj jim dogaja!!!!Mogl bi že dat razpis vn kok točk je potrebnih....počakimo da je konec praznikou pa mo vidl
Tocke se ne dolocijo ze zdaj, ampak sele po opravljeni maturi.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
MsN napisal/-a:*_nincy_* napisal/-a:Rekl so da naj bi do 30 aprila zvedl sam ne vem kaj jim dogaja!!!!Mogl bi že dat razpis vn kok točk je potrebnih....počakimo da je konec praznikou pa mo vidl
SORYYYYYYYYYYYYYYYYYYY k sm se narobe izrazla...me veseli da me VEDNO popravš...NE točke to sm narobe napisala!Ampak koliko ima omejitev določena šola ubistvo bolje natančno koliko oseb je preveč na določenem faxu(fakulteta) ali visoki/višji šoli.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
*_nincy_* ne se tolk razburjat no, škodi lepoti. Sej msn ni hotla nč slabga, sam povedala je.
Kolk je folka preveč je pa že znano. No, če te jst prou razumem, da žeiliš vedet te podatke, koliko folka se je vpisalo. Na tej strani si poglej - število prijav(prve želje).
http://www.vpis.uni-lj.si/
Kolk je folka preveč je pa že znano. No, če te jst prou razumem, da žeiliš vedet te podatke, koliko folka se je vpisalo. Na tej strani si poglej - število prijav(prve želje).
http://www.vpis.uni-lj.si/
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
- Gost
*_nincy_* napisal/-a:MsN napisal/-a:*_nincy_* napisal/-a:Rekl so da naj bi do 30 aprila zvedl sam ne vem kaj jim dogaja!!!!Mogl bi že dat razpis vn kok točk je potrebnih....počakimo da je konec praznikou pa mo vidl
SORYYYYYYYYYYYYYYYYYYY k sm se narobe izrazla...me veseli da me VEDNO popravš...NE točke to sm narobe napisala!Ampak koliko ima omejitev določena šola ubistvo bolje natančno koliko oseb je preveč na določenem faxu(fakulteta) ali visoki/višji šoli.
Pa kaj je s tabo narobe? Clovek te popravi v dobri veri, da dobis prave informacije, ti pa z agresijo...
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
Ne. Mislim, glede na prejšnja leta lahk sam predvidiš kak bi lahk blo. Nič pa ni določeno. Vse je odvisno od števila vpisanih dijakov. Omejitev in točke so določijo na podlagi vpisa. Če je vpisanih dijakov več kot je razpisanih mest za določen program bo omejitev, če jih je manj omejitve (vsaj načeloma) naj nebi blo.
Točke pa se določajo tako da če je recimo 200 mest, prijav je pa 400, sprejmejo prvih 200 , in tolko točk kot jih ima zadnji, ki je še sprejet, tolko je omejitev.
Točke pa se določajo tako da če je recimo 200 mest, prijav je pa 400, sprejmejo prvih 200 , in tolko točk kot jih ima zadnji, ki je še sprejet, tolko je omejitev.
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
cat85 napisal/-a:Ne. Mislim, glede na prejšnja leta lahk sam predvidiš kak bi lahk blo. Nič pa ni določeno. Vse je odvisno od števila vpisanih dijakov. Omejitev in točke so določijo na podlagi vpisa. Če je vpisanih dijakov več kot je razpisanih mest za določen program bo omejitev, če jih je manj omejitve (vsaj načeloma) naj nebi blo.
to itak... samo meni je blo tocno jasno da bo na mojem faxu omejitev, bi blo res nenavadno da je ne bi blo, je pa blo zelo nenavadno da je bila omejitev tako nizka,smesno nizka, da ce bi prej vedela.. bi med maturo bolj uzivala,nic sekirala,nasploh skoraj ne bi taknila knjig.
pa to kljub temu da jih je ful prevec blo upisanih, je bla nizka omejitev, zgleda da jih je ecina vpisanih bolj slabo opravila maturo, sicer se ne pritozujem glavno da sm jz notri prisla
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Vermilion napisal/-a:Tr|n|ty napisal/-a:gemini napisal/-a:Ewchk napisal/-a:Vsi k ste se na FDV vpisal vam bo lepo če/ko boste gor...
zakaj že??
Zato, ker na FDV-ju se mamo supeeeeer
mogoče je res na faxu super...sam kaj pa pol delaš ko fax nrdiš je pa druga stvar...
Me sploh vec ni strah, da ne bi nasla sluzbe. Sam znajt se mors mal v zivljenju, pa je problem resen. A ti mislis, ce nekdo vpisie naravosloven fax, mu je pa sluzbica na pladenjcku prinesena? Mene je blo sprva mal strah glede tega, zdej pa vedno manj, ker vidim, da se tud komunikologe dost isce, ce si kolkor tolko zagret.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
ursiika napisal/-a:JAZ PA SEM SE VPISALA NA RAZREDNI POUK-MB PEDAGOŠKA FAKULTETA
-drugo mersto pa sociologija in pedagogika
ful dobr,to je bla tut moja želja,sam sprejemnca nisem naredla!aja,pa ne se dret kda mate sprejemnce?
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov