kam ste se vpisale?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz sem ga dobila včeraj in so vsi podatki pravilno evidentirani. Še lepše bo videti, ko bom sprejeta (vsaj omejitve ni, na srečo).
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
sončk napisal/-a:Skrat potepuh napisal/-a:Vem pa, da take stvari delajo potem, če imaš npr. za enega od predmetov premalo točk, ti dodajo poljubnega iz druge želje.
Ja, sam baje se lah "pritožiš" in te pač dajo na tistega, k ti želiš.
A ta potrdila o vpisu vsi dobimo? Ker jst nimam nč fotokopiran, nobenih dokazov, kam sm se zares vpisala, ker sm se pač prek neta.
^^Sej nočem bit tečna al pa karkol, sam punce, dejte si take stvari fotokopirat al pa vsaj sprintat v tvojem primeru. Dokumente, spričevala, razne obrazce za štipendije. Včasih lahko pride zelo prav!
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
Mrs Beauty - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Jaz sem se vpisala na FU (UN), bolonjski sistem.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ja saj ravno o tem govorim, da se jim ponudi možnost, če želijo kupiti, ne pa jih prisiliti v to, o čemer si ti pisala. Kar se pa tiče tega ali je to sanjska služba ali ne... Vsakega veseli nekaj drugega in vsak se najde v nečem drugem. Če si dovolj prodoren, iznajdljiv in ti ni problem iti na dom k strankam ter tam vsakemu vedno razlagati iste stvari, potem je takšno delo pravo zate. Moj oči se je pač našel v tem oz. mu takšno delo ni muka, je pa za terensko delo in delo z ljudmi (sploh v tem poslu) potrebnih veliko izkušenj in on je dal skozi že precej vsega glede dela (11 let sta z mamo vodila d.o.o., potem sta nekaj manj kot 13 let imela s.p., s čimer se mama še zdaj ukvarja, on pa se je odločil poskusiti nekaj novega in tukaj se je našel). Govoriti o tem kaj je sanjska služba in kaj ne, pa je dokaj relativno. Za nekoga je sanjska služba nepremičninski agent, zame recimo ni.
No, da ne bo kakšnih sankcij... tema je Kam ste se vpisale.
No, da ne bo kakšnih sankcij... tema je Kam ste se vpisale.
-
...Nikyca... - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2007
a gre kdo na MFDPŠ (Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije)?
-
AdidasGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
- Kraj: Kjer Mi Paše ×)
...Nikyca... napisal/-a:a gre kdo na MFDPŠ (Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije)?
to je u celju ane? js sm dala pod 3.
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
jst sm se pa vpisala na farmacijo in močno močno upam d pridem gor
se je še kera druga vpisala na ffa?
se je še kera druga vpisala na ffa?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov