kam ste se vpisale?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
*_nincy_* napisal/-a:joj zej me je res sram napisat kam grem jz gleda na to da bote vse profesorice/vzgojiteljice
...jah no jz sm se pa upisala na Ekonomsko fakulteto v LJ 2 in 3 želje pa nimam,ker če ne bom redno sprejeta bom pač šla delati izredno
A ni pol tko, da mors na 2. mesto napisat ekonomija izredno?
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Mimi_M napisal/-a:Jst tudi mislim, ker tudi za izredne so omejitve glede na število.
Ja samo na centru so take svinje da če vidijo že v 1 roku da maš napisano izredno te direktno tja vržejo.....in mi je svetovalna delovka pač rekla da nej ne pišem dokler ne vem ali bom redno sprejeta in ko ne bom naj v drugem upisu mislim da je avgusta napišem izredno,kajti še nikol ni bilo umejitve na EF-izredno, tko da bi bila lahko sprejeta!
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
gemini napisal/-a:Ewchk napisal/-a:Vsi k ste se na FDV vpisal vam bo lepo če/ko boste gor...
zakaj že??
Zato, ker na FDV-ju se mamo supeeeeer
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
Tr|n|ty napisal/-a:gemini napisal/-a:Ewchk napisal/-a:Vsi k ste se na FDV vpisal vam bo lepo če/ko boste gor...
zakaj že??
Zato, ker na FDV-ju se mamo supeeeeer
mogoče je res na faxu super...sam kaj pa pol delaš ko fax nrdiš je pa druga stvar...
ja, drgač sm se pa upisala na FE ...druga želja pa FRI ...sam računam na prvo
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
mene so tud klical lan s tega faksa da če se mislm prjavt da majo še frej mesta izredno in redno, pol so mi pa ene brošurce poslal po pošti...sam je mal preveč drago zame, res pa je da je dobra šola in ful priznana v tujini...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
No dons je ze na netu, kok smo se kej upisval na fakse. Pogledate pa tuki.
Upam, da na vasih faksih ni velik prevec ljudi, da se vam ne bo treba prevec ucit za maturo
Upam, da na vasih faksih ni velik prevec ljudi, da se vam ne bo treba prevec ucit za maturo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov