kam ste se vpisale?

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 02. Apr. 2009 13:36

Jaz mam tudi omejitev :cry:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 02. Apr. 2009 13:38

Kje pa piše, če je omejitev?
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 02. Apr. 2009 13:40

^cherry^ napisal/-a:
aja pa še neki .. kako je s tem 2. rokom prijav .. tisti ki gremo delat maturo jeseni pol spadamo pod 2. rok? .. nam to noben nič ne pove, ker delam izredno SŠ in ne gre letos skoraj noben na maturo ..

Js sm delala lani maturo jeseni in če delaš v drugem roku, se pač potem še 1x vpišeš tja kamor se lahko. V 2. roku je full manj mest razpisanih in na full manj fakultetah.

aja, pač samo še tista mesta so razpisana kjer je ostal prostor (kjer se jih ni vpisalo tolko kot je razpisanih mest), če sm prav razumela?
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 02. Apr. 2009 13:41

Sej ne piše, če je omejitev al ni. Vidiš kuk je prijavljenih (preveč/premal) in pol iz tega sklepaš.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 02. Apr. 2009 13:42

Ahaaaa, no eh to je pa še vse odvisno.
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 02. Apr. 2009 13:46

Za sebe vem, da jo mam, ker jih sprejmejo 40, vpisanih pa je 71. Potrudit se bo treba :)
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 02. Apr. 2009 13:48

Libido. napisal/-a:
^cherry^ napisal/-a:
aja pa še neki .. kako je s tem 2. rokom prijav .. tisti ki gremo delat maturo jeseni pol spadamo pod 2. rok? .. nam to noben nič ne pove, ker delam izredno SŠ in ne gre letos skoraj noben na maturo ..

Js sm delala lani maturo jeseni in če delaš v drugem roku, se pač potem še 1x vpišeš tja kamor se lahko. V 2. roku je full manj mest razpisanih in na full manj fakultetah.

aja, pač samo še tista mesta so razpisana kjer je ostal prostor (kjer se jih ni vpisalo tolko kot je razpisanih mest), če sm prav razumela?

Ja neki takega. :wink:

..Evelyn.. ja odvisno je na tistih smereh oz. faksih, kjer jih je kakšnih 8 (kakšn gor dol) preveč, ker lahko dajo zdej da bo omejitev ampak ker na koncu vsi ne nardijo mature pač ni omejitve (ker so npr. sam štirje preveč).
Tam kjer jih je pa 100 alpa 200 preveč pa je stvar jasna.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 02. Apr. 2009 15:26

classy napisal/-a:Ohoho, it's gonna be fireworks :D Ce sm pa na to sprejeta med poplavo vseh tistih s poklicno maturo pa... :lol:

Ne resno. To je ena slabših odločitev ministrstva. Ker če jst, naravni talent za angleščino, ne pridem gor na anglo zarad kšnga frizerja, grem na naslednih volitvah volt SDS. Iz inata :roll: Prekleti kurci pofukani, a so mogl glih letos to uvest?

No na primerjalni sta pa 2 preveč. Juhej =)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 02. Apr. 2009 15:40

A frizer pa nemore bit naravni talent za angleščino? :) In jaz osebno se bom smehljala ko bom z dobro opravljeno poklicno maturo, petim predmetom in dosti točkami ipd premagala posrane gimnazijce, ki tud če vsako leto zgurajo z dvojko nakoncu lh pridejo na več faksov kt mi, pa so en drek pametnejši ali razgledani(kot si zamišljajo). Tvoj problem, če si tok slab dijak, da ti bodo vsi plac na faksih zasedli.
In angleščina je vedno imela preveč preponetnih dijakov, ki misljo, da so oh in sploh v angleščini(zato se jaz nisem vpisala tja ;)).
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 02. Apr. 2009 15:50

Ja no sej si carka :D In ti kr mej nasmeh na ustih, ampak vedi, da so "za en drek bolši dijaki" s svojo dvojko pri matematiki presneto boljši v njej kot pa podobni na frizerski. Dej mi kšn integral zračuni no.

In angleščina je vedno imela preveč preponetnih dijakov, ki misljo, da so oh in sploh v angleščini

Sorči, ampak jaz SEM oh in sploh v angleščini. :roll: Pa se lahko poješ zarad mene.
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a _TheCosmoGirl_ » 02. Apr. 2009 15:57

Js sm se prepisala iz poklicne sole na gimnazijo ... Sigurno je velka razlika v znanju. In s svojo dvojko na gimnaziji sem lahko ucila cist celo matematiko sestricno k je na poklicni, da je imela dobro oceno :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Apr. 2009 15:57

^^ You go girl :D se absolutno strinjam s tabo!

Sončk, a tebe niso nič na informativnem prestrašl na angli? Al sm pa sm js taka reva, da me takrat vse minilo, pa 4 leta razmišljala o tem :D

EDIT: to namenjeni enemu postu pred mano

:)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
_martina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a _martina » 02. Apr. 2009 16:02

a gre kera na sanitarno inženirstvo??
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 02. Apr. 2009 16:03

..Evelyn.. napisal/-a:A frizer pa nemore bit naravni talent za angleščino? :) In jaz osebno se bom smehljala ko bom z dobro opravljeno poklicno maturo, petim predmetom in dosti točkami ipd premagala posrane gimnazijce, ki tud če vsako leto zgurajo z dvojko nakoncu lh pridejo na več faksov kt mi, pa so en drek pametnejši ali razgledani(kot si zamišljajo). Tvoj problem, če si tok slab dijak, da ti bodo vsi plac na faksih zasedli.
In angleščina je vedno imela preveč preponetnih dijakov, ki misljo, da so oh in sploh v angleščini(zato se jaz nisem vpisala tja ;)).

Glede razgledanosti NIKAKOR ne morš primerjat gimnazije in poklicne šole, žal ;) Ok, so izjeme, tisti so pač tupi, na splošno pa to ne gre :)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 02. Apr. 2009 16:04

*mala*, ma ne dej, mene nč ne prestraš. Znajo me samo ujezit krivice :) (ubistvu sploh nism šla na informativca)
Jst nism 4 leta razmišljala o tem, pravzaprav sem se zadnji trenutek odločila, da grem to namest arhitekture, ker se je zdela prava stvar zame, glede na to, da so se v gimnaziji prepirali, kdo bo sedel zraven mene pri testu in delali sedežne rede vnaprej :D

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov