kam ste se vpisale?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
^^se strinjam... Sam sm se zadržala.
Ja no, tko je - pogum, tveganje, jajca pa to...
Sej bi ti tut, če bi si upala.
Ja no, tko je - pogum, tveganje, jajca pa to...
Sej bi ti tut, če bi si upala.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
^^Ja, točno vem, o čem govoriš - js sm mela pa tadrugo doma napisano, ker si je še poslat nisem upala. Pa tko fajn bi blo če bi se lahko na 6 smeri vpisala!
Se strinjam - dandanes je težko bit pogumen. Še sreča, da se najdejo svetle izjeme.
Se strinjam - dandanes je težko bit pogumen. Še sreča, da se najdejo svetle izjeme.
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
tanchii - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2007
BuckWheat napisal/-a:ah ne bom jz kr pustila tko kot je, kar bo pa bo.
jz grem na vse ali nič (:
sicer pa hodm tut na tako supr šolo, kjer nam noben nič ne pove ampak ok, to je že druga zgodba..
Saj to bi ti v bistvu lahko bilo jasno, da imaš na voljo samo eno prvo željo. Drugače bi vsi pošiljali več prijavnic s prvimi željami ane Delaj, kar hočeš, ampak praviš, da imaš dobre možnosti za tisto, kar si želiš, pol pa bo pizdarija, ko bodo "napačno" odstranili...
-
sunset21 napisal/-a:BuckWheat napisal/-a:a res? uf, pol pa upam na najbolš ampak mislm da mam kr dobre možnost da pridem na anglistiko..
no sej, tud če bom eno leto pavzirala ne bo nč hudga
kaj pa delaš ko diplomiraš pri anglistiki?
Si profesorica angleščine (če maš pedagoško) oz. dipl. anglistka - to je pa ful možnosti... Bi ti jih pa najbrž morala napisat katera, ki študira angleščino.
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
sunset21 napisal/-a:BuckWheat napisal/-a:a res? uf, pol pa upam na najbolš ampak mislm da mam kr dobre možnost da pridem na anglistiko..
no sej, tud če bom eno leto pavzirala ne bo nč hudga
kaj pa delaš ko diplomiraš pri anglistiki?
Najprej mi pade na pamet profesor angleščine, prevajalec in turistični vodič
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
tanchii napisal/-a:^^ Si se pozanimala kaj glede dveh prijavnic? Nam so rekli, da avtomatsko eno izločijo, brez da bi te karkoli vprašali...
Preverjena informacija? Anyone?
It was forever..but it didnt last long..
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^
Visoke in univerzitetne šole so ločene od višjih šol, zato lahko pošlješ prijavo na oboje, kar pomeni 2 prijavi hkrati a ne.
Ne moreš pa poslati, dveh prijavnic na visoko&univerzitetne šole; in tud ne moreš poslati dveh prijavnic na višjo šolo. Tko pač je, drgač bi vsi pošiljal po 2 prijavi; to bi blo fajn a .
..Evelyn.. kako je z izločitvijo prijave pa ne vem.
Visoke in univerzitetne šole so ločene od višjih šol, zato lahko pošlješ prijavo na oboje, kar pomeni 2 prijavi hkrati a ne.
Ne moreš pa poslati, dveh prijavnic na visoko&univerzitetne šole; in tud ne moreš poslati dveh prijavnic na višjo šolo. Tko pač je, drgač bi vsi pošiljal po 2 prijavi; to bi blo fajn a .
..Evelyn.. kako je z izločitvijo prijave pa ne vem.
-
BuckWheat - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
- Kraj: kranj
tanchii napisal/-a:BuckWheat napisal/-a:ah ne bom jz kr pustila tko kot je, kar bo pa bo.
jz grem na vse ali nič (:
sicer pa hodm tut na tako supr šolo, kjer nam noben nič ne pove ampak ok, to je že druga zgodba..
Saj to bi ti v bistvu lahko bilo jasno, da imaš na voljo samo eno prvo željo. Drugače bi vsi pošiljali več prijavnic s prvimi željami ane Delaj, kar hočeš, ampak praviš, da imaš dobre možnosti za tisto, kar si želiš, pol pa bo pizdarija, ko bodo "napačno" odstranili...
no sem se šla pozanimat do socialne kako je s tem iiin je rekla da ni nobene panike če sem poslala eno prijavnico za uni, drugo za višje šole, tko da..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov