kam ste se vpisale?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
cebelcca napisal/-a:jemina napisal/-a:1. psihologija (solit naj se grejo vsi, ki so sem vpisalai)
2. mednarodni odnosi (kolk jih je malo vpisanih ... vsaj na to bom pršla)
3. komunikologija-komunikacijske in medijske študije
na mednarodnih je glede na število vpisanih ponavad ful visoka omejitev, tko da se jst nit ne upam zanašat da bom tko na lahko gor pršla, pa ne računam met slabih točk
Ja, tm je ponavad dost visoka omejitev v primerjavi z drugimi faksi; lani je blo 90
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
a ma kdo izkušnje z 2.rokom vpisa enopredmetne slovenščine?
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
cotkica napisal/-a:A mi lahko kera pove datum, ko dobimo rezultate o sprejetju na želeno fakulteto? našla sem samo datum o rezultatih na maturi, drugega pa ne.
Ponavadi izveš v roku nekaj dni. Mi smo lani dobili rezultate mature 17. julija, podatke o sprejetju na fakultete pa mislim da 4 dni kasneje, torej 21. julija.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
FairyAngel napisal/-a:cotkica napisal/-a:A mi lahko kera pove datum, ko dobimo rezultate o sprejetju na želeno fakulteto? našla sem samo datum o rezultatih na maturi, drugega pa ne.
Ponavadi izveš v roku nekaj dni. Mi smo lani dobili rezultate mature 17. julija, podatke o sprejetju na fakultete pa mislim da 4 dni kasneje, torej 21. julija.
aha super. A mogoče veš v kolikem času se je potem potrebno vpisat na fakulteto po tem ko dobimo sklep o sprejetju oz. zavrnitvi? je to en teden po tem al cel mesec.
(Planiram morje, zato me zanimajo teli podatki.)
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Dobis vabilo domov. Kdaj, pa ne vem, ker ga meni niso poslali. Lahko te pa vpise tudi kdo drug. Kaj tocno potrebuje, da te vpise, pa ne vem. Pozanimaj se na referatu fakultete, na katero se nameravas vpisat.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
cotkica, podrobna navodila boš dobila domov po pošti, tako da se ne sekiraj. V primeru, da te ne bo doma, te lahko vpiše tudi kdo drug (v pismu, ki ga boš prejela s fakultete, bo pisalo vse tudi o tem).
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Damyanchyka napisal/-a:a ma kdo izkušnje z 2.rokom vpisa enopredmetne slovenščine?
Lani g asploh ni bilo, ker jih je bilo v prvem roku vpisanih ravno prav
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
FairyAngel napisal/-a:cotkica, podrobna navodila boš dobila domov po pošti, tako da se ne sekiraj. V primeru, da te ne bo doma, te lahko vpiše tudi kdo drug (v pismu, ki ga boš prejela s fakultete, bo pisalo vse tudi o tem).
super hvala za infromacije. Tudi FemmeFatal. torej ne potrebujejo nobenega podpisa. Kaj pa osebni dokument? To bi pa potrebovali a ne....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov