Kam naprej

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 4. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Noella » 31. Mar. 2009 13:13

ja jaz sem jim pisala na mail pa so rekli 31.3.2009, zdj pa več ne vem :roll:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 31. Mar. 2009 13:15

No, ni še konc dneva. Jst sm ful živčna :(
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anca_kk » 31. Mar. 2009 14:38

ja konec aprila bo objavleno. tako je blo nam rečeno v šoli.
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 4. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Noella » 03. Apr. 2009 9:20

je že objavljeno :eek:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 03. Apr. 2009 11:22

^^že včeri je blo.
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 25. Apr. 2009 16:21

no, da ne bom odpirala nove teme...
sploh ne vem, kam iti...kam naprej študirat :roll:
odločila sem se, da grem na maturitetni tečaj, da imam potem odprta vrata za vse fakse.maturo bom delala kot 21 letnik, da plačam izpite, učim se pa sama, ker mi je to bolje, ker niti na misel mi ne pride, da bi zapustila redno službo, v takem obdobju kot je sedaj, čeprav ni poklic ki me veseli.
zato pa si tudi želim it naprej študirat, samo kam...tam, ki si jaz želim, ni prihodnosti...
v tem poklicu, ki sem...ne mislim ostat, tako da ne vem, kaj in kako...je še katera taka, ki pri 21 letih, še ne ve, kaj in kako, niti se ji približno ne sanja?
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 25. Apr. 2009 18:44

Jaz sem ena taka, ki končuje faks (zadnji letnik) in ugotavlja, da to ni to in nima pojma kaj naprej. :? :?
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 25. Apr. 2009 18:47

ma, srečna bom, če se najdem v tej smeri. že v 5 letniku SŠ, sem ugotavljala, al računalniški faks, pozneje tudi za turizem, pri skoraj 22 letih pa mi ne leži eno ne drugo...ampak sanjam o drugem poklicu, ki ni prihodnosti..
upam, da se kmalu najdeve.
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a izzie » 25. Apr. 2009 19:34

Katerega poklica pa si želiš?
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 25. Apr. 2009 20:12

kultorologija..
neznanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka » 17. Jan. 2010 14:26

Po enem letu se zopet javlam končala sem 3 letno kuharsko šolo.Eno leto sm pavzirala nisem hodila v šolo nič.Zdaj me zanima če katera ve v katerih krajah je šola da narediš marutetni tečaj?Kaj je res marutitetni tečaj težak? Bi šla +2 da bi imela 5 stopnjo samo to je samo v Nm,Celju,Radovljici in Ljubljani.Jaz sem pa iz obale. Razmišlala sem da bi mogoče naredila šolo za babico samo je smotano 4letno sš zdravstveno bi mogla naredit +fax in ne vem če bi uspelo.A mogoče katera ve kakšno izobrazbo moraš imet narejeno če hočeš delat na slovenskih železnicah?Zdaj pa tudi ne dobiš zaposlitve če maš samo 3letno šolo narjeno.
Zadnjič spremenil neznanka, dne 17. Jan. 2010 14:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Jan. 2010 14:31

Zakaj bi pa šla sploh na maturitetni tečaj? A se imaš namen vpisati na faks? Ker če se nimaš, nima smisla. Rajše pojdi +2, pa imaš izobrazbo, ker ti tukaj ne bo matura nič pomagala :wink: Če narediš maturo, še nimaš nobene izobrazbe. Le maturo, that's it!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 17. Jan. 2010 15:12

neznanka napisal/-a:A mogoče katera ve kakšno izobrazbo moraš imet narejeno če hočeš delat na slovenskih železnicah?

Na SŽ bo težko priti zdaj, glede na krizo in na to kako folk mečejo na cesto....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 17. Jan. 2010 18:46

wait what ... socialna delovka, ginekologinja.... slovenske železnice :gruebel: nič več mi ni jasno
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 17. Jan. 2010 22:59

neznanka napisal/-a:Po enem letu se zopet javlam končala sem 3 letno kuharsko šolo.Eno leto sm pavzirala nisem hodila v šolo nič.Zdaj me zanima če katera ve v katerih krajah je šola da narediš marutetni tečaj?Kaj je res marutitetni tečaj težak? Bi šla +2 da bi imela 5 stopnjo samo to je samo v Nm,Celju,Radovljici in Ljubljani.Jaz sem pa iz obale. Razmišlala sem da bi mogoče naredila šolo za babico samo je smotano 4letno sš zdravstveno bi mogla naredit +fax in ne vem če bi uspelo.A mogoče katera ve kakšno izobrazbo moraš imet narejeno če hočeš delat na slovenskih železnicah?Zdaj pa tudi ne dobiš zaposlitve če maš samo 3letno šolo narjeno.

Kaj pa bi rada delala na slovenskih železnicah?

Drugače pa kot vem js morš narest +2 da se lahko sploh vpišeš na maturitetni tečaj...edin če se je zdej kej spremenil..to ne vem...

če pa hočeš bit babica, pol ti pa predlagam da nrdiš +2 in se potem samo prekvalificiraš oziroma nekej njihovih predmetov+ matura....

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov