Kako ste prišli do službe?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
in s čim se zdej to tvoje podjetje ukvarja?
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Nesanica napisal/-a:barbie_girl_85 napisal/-a:Nesanica, a ti si faliran študent? Si mi delovala bolj "ambiciozno"...
nevem kje si prebrala da sem faliran študent. sem kar lepo redno študirala na magisterij pa res ne grem ker je to zame izguba časa. sem pa delala peko študenta, prvo službo sem imela že v srednji šoli.
Ker si rekla, da ti je potekel status. Iz tega sem sklepala, da nisi diplomirala (vsaj v roku ne).
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
s0nckic4 napisal/-a:smo že trije..
(in ne morem verjet, da je pri nas legalno takole šmirat z začetnim kapitalom. potem je brezpredmetno da se ga sploh zahteva. hvala za pojasnilo )
A ni tko, da če osnovni kapital pade pod zakonsko predpisan minimum, je treba to podjetje dokapitalizirat?! Ne mors met kr d.o.o. k odgovarja z 1€ recimo, ce ma slucajno lih tok kapitala gor
Live. Love. Surf.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
yap men se to zdi tudi poceni rekama plus da :
Poenostavljeno zmanjšanje osnovnega kapitala je dopustno, če:
– ne obstajajo ali se prej sprostijo rezerve iz dobička ter kapitalske rezerve, razen zakonske in kapitalske rezerve iz 1. do 3. točke prvega odstavka 64. člena ZGD-1, katerih vsota je enaka 10% ali v družbeni pogodbi določenem višjem odstotku po zmanjšanju preostalega osnovnega kapitala, in
– čisti dobiček poslovnega leta ter preneseni dobiček ne obstaja več.
Sprememba osnovnega kapitala je sprememba družbene pogodbe. Sprememba družbene pogodbe začne veljati z vpisom v sodni register.
Poenostavljeno zmanjšanje osnovnega kapitala je dopustno, če:
– ne obstajajo ali se prej sprostijo rezerve iz dobička ter kapitalske rezerve, razen zakonske in kapitalske rezerve iz 1. do 3. točke prvega odstavka 64. člena ZGD-1, katerih vsota je enaka 10% ali v družbeni pogodbi določenem višjem odstotku po zmanjšanju preostalega osnovnega kapitala, in
– čisti dobiček poslovnega leta ter preneseni dobiček ne obstaja več.
Sprememba osnovnega kapitala je sprememba družbene pogodbe. Sprememba družbene pogodbe začne veljati z vpisom v sodni register.
-
Feminim - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
Jaz vse bolj obupujem... Ko vidim, da sestra ne najde službe, pa ima zelo visoko izobrazbo in nekaj let delovnih izkušenj ter dosti znanja, niti zase več nimam upanja. Sicer še študiram, a si iščem delo na mojem področju oz. področje administracije. Ne gre mi toliko za zaslužek kot za to, da najdem nekaj preko ŠS, da bom začela nabirat izkušnje. V kelnarijo ipd. več ne grem, ker mi je to prav prišlo samo in le za zaslužek, izkušenj pa (razen komunikacija z ljudmi) nisem dobila neprecenljivih, vsaj takih ne, ki bi mi pomagale pri mojem delu, tako da iščem in iščem, pa niti enega oglasa ni za to delo. če pa že najdem, pa je obvezno znanje nekih razčunalniških programov ipd., kar ne morem rečt, da obvladam, če nimam pojma o tem. Da ne sanjam o kaki banki za tiste s V. stopnjo, ker tja pridejo vsi preko vez.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
ne mores delat v administraciji ce si "lolek" za rac. programe.
sry
sry
-
Feminim - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
Ne, ne mislim osnov, govorila sem o oblikovalskih rač. programih, ki zahtevajo točno smer izobrazbe in niti za delo v administraciji ni več dosti oglasov, kjer se zahtevajo za administracijo pričakovana znanja (Excel, PP, Office Word ipd.).
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
partis - download program
youtube+google - tutorial
youtube+google - tutorial
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Itak. Folk kr neki tezi s temi vezami. Ce imas kakrsnkoli uporaben skillset dobis sluzbo takoj. Delo v administraciji zna vsak ki se mu tko zahoce in delo ni zahtevno, temu primerno stevilo folka to hoce in temu primerno stevilo prostih mest je.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov