Kako ste prišli do službe?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 116 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
Do sedaj lahko rečem, da sm še čisto vse službice dobila po vezah, edino ko sm delala par mesecev na Vegi v MB ( tam so mene izbrali na podlagi razgovora ) ...
trenutno sem v dilemi, kr sm dobila spet prek veze boljšo službico na banki v LJ., sm pa mal v dilemi, ker mi ni do tiste vsakdanje vožnje
hvala :bussi:
trenutno sem v dilemi, kr sm dobila spet prek veze boljšo službico na banki v LJ., sm pa mal v dilemi, ker mi ni do tiste vsakdanje vožnje
hvala :bussi:
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
Jaz sem delala že marsikaj.. Imam pa problem da nikjer ne zdržim dolgo oz. se vsakega dela full hitro naveličam.. Ne vem kaj naj naredim da se mi to ne bo več dogajalo, ker je full neprijetno. Imam kak mesec, dva full interes za delo, potem pa mi je naenkrat muka delat it.. In potem neham..
Večino del sem našla preko študentskega servisa, nekaj sem delala še na mamini firmi..
Sem pa dobla eno delo preko vez pa mi je potem šef skoz pod nos metal da če nebi mela vez tak nebi not prišla (in to pred celim kolektivom) in mi je bilo full full neprijetno. Mi je bila na koncu že totalna muka hodit delat. Potem pa me je tak skenslal ker je ugotovil da nisem več uporabna delovna sila..
Zdaj pa čekiram po študentskem servisu če bo kaj pametnega..
Večino del sem našla preko študentskega servisa, nekaj sem delala še na mamini firmi..
Sem pa dobla eno delo preko vez pa mi je potem šef skoz pod nos metal da če nebi mela vez tak nebi not prišla (in to pred celim kolektivom) in mi je bilo full full neprijetno. Mi je bila na koncu že totalna muka hodit delat. Potem pa me je tak skenslal ker je ugotovil da nisem več uporabna delovna sila..
Zdaj pa čekiram po študentskem servisu če bo kaj pametnega..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
- šejla
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2006
Js žal ne morm delat več preko študenta, imam pa končano srednjo šolo, V.stopnjo. Sej grem drug let v izreden študij oz. letos, sam službo bi rada že prej, ker enostavno ne zdržim več. In zakaj so njaboljše službe, kjer vzamejo tudi mlade, samo v Lj? Zakaj ne tud Mb in Ce?
Vsak dan sm na netu, pregledujem, kje bo kaj pa nč. Res si želim eno fajn službo čimprej, vem da se bom odrezala najboljš kar se bo dal, le najdit se more en delodajalec ,da mi sploh ponudi priložnost da se dokažem.
Vsak dan sm na netu, pregledujem, kje bo kaj pa nč. Res si želim eno fajn službo čimprej, vem da se bom odrezala najboljš kar se bo dal, le najdit se more en delodajalec ,da mi sploh ponudi priložnost da se dokažem.
- Alhambra
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2006
js sm mojo prvo zaposlitev, kjer sm zdej 1 mesec, dobila sama. torej, prošnja na razpisano delo, razgovor in izbrana. sm mela super veliko srečo, da sm hitro dobila, ker je bla to moja tretja poslana prošnja po diplomi, javni sektor . pa še fajn mi je, plus plača je višja kolk sm sploh pričakovala, da bo moja prva. na žalost je sam za eno leto, ampak upam, da bojo zadovoljni z mano in da se me bo dalo znotraj bajte kam dat. s tem da morem povedat, meni se delo preko študenta ne zdi nobena služba, ampak le delo. čist druga zadeva kot pa real life zaposlitev. predvsem kar se tiče težav, ki spremljajo iskanje zaposlitve. it na študentski servis pa res nobena znanost
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Sama sem že čisto obupala z iskanjem službe preko oglasev.. Očitno se bom nekako morala vključit na vip listo in splesti nekaj novih poznanstev.. A kdo slučajno pozna kakšnega poslanca?
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
InDiGo - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2006
- Kraj: Maribor
Moja situacija je bila skrajno zanimiva. Ker sem ze nekaj casa na zavodu za zaposlovanje sem imel dovolj casa za razmislek, kako bi se lotil iskanja zaposlitve. Skusal sem tako, da sem v najdi.si enostavno napisal iskalni pojem zaposlitev in surfal med zadetki. Med njimi sem naletel na eno majhno podjetje, ki je iskalo vzdrzevalca IT sistemov. Bil sem razocaran. Oglas na spletni strani je bil objavljen ze od maja 2007. Kljub temu sem poslal mail z povprasevanjem, ali je delovno mesto se aktualno. Odgovora ni bilo. Posljem mail drugic ... odgovora spet ni bilo. Malce me je ze vsa stvar jezila, zato sem jih poklical in "zahteval" odgovore. No, nasmeh na obrazu se mi je pojavil takrat, ko sem izvedel, da je delovno mesto se prosto in da sem vabljen na razgovor. Tako sem v tem casu bil 3x na razgovoru, kjer sem lahko dokazal svoje znanje in od direktorja dobil pozitiven odgovor o sodelovanju. Konec tega meseca me caka se samo formalnost in podpis pogodbe. Torej ... ce ne bi bil dovolj trmast in poklical bi mogoce to za vedno obzaloval.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Tole službo, v kateri sm zdj že štiri mesce in mam pogodbo za določen čas do konca junija, sem dobla pol preko vez in pol po mojih zaslugah. Veze so me spravle na razgovor, ostalo sm morala narest sama. Ker delo sodne zapisnikarice ne zahteva samo prelaganje papirjev iz enega na drug konec mize, sm morala tud pokazat tisto, kar je pr tem delu najpomembnejše - hitro tipkanje. Bli so zadovoljni in zdj sm tuki, kjer sm. Če ne bi bla dost hitra, mi tud veze ne bi nč pomagale. Ampak sm hvaležna za te veze, ker mi je v tej službi res všeč
Ko sm pa delala še preko št. servisa, sem pa dve deli dobila prek zvez, ostalo pa pač z mojo voljo in trudom, da me bodo vzel in mi dal možnost se izkazat. Sm mela pa tud jst problem ravno tak kot cat85, k se vsakega dela hitr naveliča ... tud jst sm se in se mi pol ni več dal hodt delat. Ampak je zdj popolnoma drugačna luč. Zdj mal manj kot komi čakam, da grem delat in mi 8 urc mine hitr, res hitr. Fino mi je.
Ko sm pa delala še preko št. servisa, sem pa dve deli dobila prek zvez, ostalo pa pač z mojo voljo in trudom, da me bodo vzel in mi dal možnost se izkazat. Sm mela pa tud jst problem ravno tak kot cat85, k se vsakega dela hitr naveliča ... tud jst sm se in se mi pol ni več dal hodt delat. Ampak je zdj popolnoma drugačna luč. Zdj mal manj kot komi čakam, da grem delat in mi 8 urc mine hitr, res hitr. Fino mi je.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Službo, kjer sem (in ki je moja prva), sem dobil tako, da sem pogledal na Zavod za zaposlovanje prosta delovna mesta in našel ta oglas, napisal prošnjo, šel na razgovor in dobil službo. Je pa za določen čas do konca junija. Po tem pa še ne vem kaj bom...
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
Da malo obnovim temo;
Svojo prvo službo sem dobil v Revozu, v proizvodnji, na oddelku ocenjevanja kakovosti vozil, ampak samo zato ker sem pač imel 5.stopnjo izobrazbe in še to gimnazijo. Potem sem se vpisal na izredni študij, malo menjal službe, dokler me niso nazaj klical v Revoz; prvo v tehnologijo, kjer sem zavrnil, potem pa v vodstvo službe kakovosti, tako da je moj prejšnji šef postal moj "podrejen". Me pa sedaj vabijo v informatiko v Revozu, tako da ne vem kako se bom odločil...
Svojo prvo službo sem dobil v Revozu, v proizvodnji, na oddelku ocenjevanja kakovosti vozil, ampak samo zato ker sem pač imel 5.stopnjo izobrazbe in še to gimnazijo. Potem sem se vpisal na izredni študij, malo menjal službe, dokler me niso nazaj klical v Revoz; prvo v tehnologijo, kjer sem zavrnil, potem pa v vodstvo službe kakovosti, tako da je moj prejšnji šef postal moj "podrejen". Me pa sedaj vabijo v informatiko v Revozu, tako da ne vem kako se bom odločil...
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
Mimi_M napisal/-a:Svojo redno službo, kjer sem zdaj, sem dobila preko razpisa, dveh krogov razgovorov, ko so me končno izbrali izmed vseh prijavljenih - lucky me !
enako za mojo prvo službo in sedaj to, ki jo imam
(s)mej se
Prvi neprebran prispevek • 116 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov