Kako dobiti denar?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- AnjaL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2008
Pozdravljene!
Pišem vam, ker sem ravno zdajle naletela na oviro in upam še na kakšne nove ideje...
Po dolgem času sem končno našla obliko izobraževanja in šolov tujini, za katero mislim, da mi je pisana na kožo.
Pripravljeni so me sprejeti, ko uredim vse potrebne dokumente...Prosila sem jih pa še za dokončen izračun vseh stroškov.
Danes sem dobila njihov odgovor, ki me je šokiral.
Računala sem na okoli 15 000 €. Že te bi s težavo dobila (veliko počitniškega dela in s slabo vestjo bi morala vključiti tudi starše(sem še mladoletna)..)
No, odgovorili so mi, da vse skupaj pride 20 000 €. S to novico se mi zdi še prej navidez osvojljivi cilj vedno bolj oddaljen.
Seznam:
*moje počitniško delo (s katerim bi težko zaslužila več od 3000€..)
*starši(verjetno bi bili pripravljeni dati max. 10000)
In zdaj nevem. Nočem preprosto odnehati, ampak znesek se mi zdi znatno prevelik...
Vedno, ko berem forum, zasledim kakšne inovativne ideje..Tudi tukaj so dobrodošle.
Hvala in lep pozdrav!
Pišem vam, ker sem ravno zdajle naletela na oviro in upam še na kakšne nove ideje...
Po dolgem času sem končno našla obliko izobraževanja in šolov tujini, za katero mislim, da mi je pisana na kožo.
Pripravljeni so me sprejeti, ko uredim vse potrebne dokumente...Prosila sem jih pa še za dokončen izračun vseh stroškov.
Danes sem dobila njihov odgovor, ki me je šokiral.
Računala sem na okoli 15 000 €. Že te bi s težavo dobila (veliko počitniškega dela in s slabo vestjo bi morala vključiti tudi starše(sem še mladoletna)..)
No, odgovorili so mi, da vse skupaj pride 20 000 €. S to novico se mi zdi še prej navidez osvojljivi cilj vedno bolj oddaljen.
Seznam:
*moje počitniško delo (s katerim bi težko zaslužila več od 3000€..)
*starši(verjetno bi bili pripravljeni dati max. 10000)
In zdaj nevem. Nočem preprosto odnehati, ampak znesek se mi zdi znatno prevelik...
Vedno, ko berem forum, zasledim kakšne inovativne ideje..Tudi tukaj so dobrodošle.
Hvala in lep pozdrav!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Mene zanima kuk si stara.Pa u kukem času bi rada do tuk dnarja pršla
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jah če bi rada bila za vse sama, prestavi izobraževanje za eno leto. Pa vmes delaj. V vmesnem času se lahko naučiš tudi jezika, če ga še ne govoriš...
Mislim pa da se da dobiti tudi kredite za ta namen. Samo ne vem, pomoje so v Sloveniji bolj borni.
Pa za vsak slušaj lahko še loto igraš zraven
hehe
Mislim pa da se da dobiti tudi kredite za ta namen. Samo ne vem, pomoje so v Sloveniji bolj borni.
Pa za vsak slušaj lahko še loto igraš zraven
hehe
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Za kako izobraževanje pa gre, če lahko vprašam?
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
AnjaL napisal/-a:
Hvala in lep pozdrav!
Če bi mela kšno inovativno idejo kako priti do denarja, ne bi povedala No ampak je nimam.
Ja nevem, sej vsak bi našel zase kj v tujini, pa je treba plačat. Jst bi tut šla študirat v New York al pa Sidney al pa na Luno, pa so šolnine take, da dol padeš. Sej to je logično. Kje pa to misliš in kakšne vrste izobraževanje? A faks? Al kaj to?
Zadnjič spremenil sončk, dne 11. Nov. 2008 18:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
AnjaL napisal/-a:nekaj v smislu IB
Kaj pa je to ? Težko boš pršla do tuk denarja tuk nahitr Na uzemi ali pusti se prjav
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
U eni drugi temi si rekla pa 35.000€. Kaj zdej? Tu je pa velka razlika u ceni..
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
kr drago tole. a kej cenejšega pa ne bi našla? šolnine se razlikujejo od šole do šole, od države do države ... v angliji majo super sistem kreditiranja študentov, pri nas kredite daje ustanova ad futura. vpiši v google in boš našla. poglej, mogoče majo tud kej zate primernega ... na šoli se lahko direktno pozanimaš o možnosti štipendiranja, vendar ponavadi štipendirajo kake športnike, študente iz držav v razvoju al pa res top talente, ki morajo to tudi dokazati, tako da ... o tem boš največ izvedela na njihovi spletni strani (od šole). a pa to je šolnina za en letnik, cel študij al kako?
predlagam ti, da še malo počakaš, saj se ti nikamor ne mudi. lahko si po srednji tudi vzameš leto dni fraj in delaš (kot ti je ena že predlagala), vendar če misliš živet v tujini, pridejo še drugi stroški, tako da šolnina še zdaleč ni vse ...
predlagam ti, da še malo počakaš, saj se ti nikamor ne mudi. lahko si po srednji tudi vzameš leto dni fraj in delaš (kot ti je ena že predlagala), vendar če misliš živet v tujini, pridejo še drugi stroški, tako da šolnina še zdaleč ni vse ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov