Kako dejansko izgleda delo na ladji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
- beba26
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 3. 2008
Pozdravljene cosmopolitanke
Imam eno hudo dilemo oziroma rabim pomoč za nadaljno odločitev o svoji karieri, če ne že kar o načinu življenja .
Prijavila sem se za delo na ladji. Imam željo po potovanju, uživam ob pogledu na morje, rada spoznavam nove ljudi in seveda pripravljena sem tudi na trdo delo ... v glavnem imam veliko željo. In ta želja se mi je sedaj delno izpolnila , namreč dobila sem povabilo na razgovor v INVERMORE SHIPPING v Kopru.
In sedaj, če je tu gor slučajno katera punca , ki je že delala na ladji, ima izkušnje prek te agencije, ...gre celo na isti datum (20 oktober ) na razgovor, bi lepo prosila , če se mi javi. Ker bi želela čim več informacij v povezavi z delom na ladji,agenciji, ....da vem dejansko v kaj se spuščam in da se dokončno odločim
Hvala vsem
Imam eno hudo dilemo oziroma rabim pomoč za nadaljno odločitev o svoji karieri, če ne že kar o načinu življenja .
Prijavila sem se za delo na ladji. Imam željo po potovanju, uživam ob pogledu na morje, rada spoznavam nove ljudi in seveda pripravljena sem tudi na trdo delo ... v glavnem imam veliko željo. In ta želja se mi je sedaj delno izpolnila , namreč dobila sem povabilo na razgovor v INVERMORE SHIPPING v Kopru.
In sedaj, če je tu gor slučajno katera punca , ki je že delala na ladji, ima izkušnje prek te agencije, ...gre celo na isti datum (20 oktober ) na razgovor, bi lepo prosila , če se mi javi. Ker bi želela čim več informacij v povezavi z delom na ladji,agenciji, ....da vem dejansko v kaj se spuščam in da se dokončno odločim
Hvala vsem
Lp Beba
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
ena znanka je bila in je kr zanimiva izkušnja ji bila.
moraš pa vedeti, da prvič ko greš delat na ladjo kriješ ti stroške povratne karte, prav tako stroške vize in zdravsteni pregled.
Kljub vsemu pa bog ne daj, da imaš kakšen zobobol, ker zobozdravnika na ladji ni, če pa ga najdeš kje na kopnem, so pa veliki stroški.
Baje, da se na ladji ne zasluži veliko, in da če greš zarad denarja, potem je bolje ne iti, ampak prepotuješ pa veliko.
in ona je dobivala popizditis od italjanskih strank, predvsem italijank ... delala pa je v trgovini.
moraš pa vedeti, da prvič ko greš delat na ladjo kriješ ti stroške povratne karte, prav tako stroške vize in zdravsteni pregled.
Kljub vsemu pa bog ne daj, da imaš kakšen zobobol, ker zobozdravnika na ladji ni, če pa ga najdeš kje na kopnem, so pa veliki stroški.
Baje, da se na ladji ne zasluži veliko, in da če greš zarad denarja, potem je bolje ne iti, ampak prepotuješ pa veliko.
in ona je dobivala popizditis od italjanskih strank, predvsem italijank ... delala pa je v trgovini.
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
Zdej odvisno za kaj se boš kvalificirala na ladji za delat. Poznam punco, ki je šla za maserko, se mi zdi da prek te agencije kot ti oz. nekje v Portorožu, nevem, nisem čist točno seznanjena. In ja, kar se denarja tiče, je zaslužila kar precej, samo domov se je vrnila z -ne tako polno denarnico. Bila je pa na ladji 9 mesecov in je mogla ves čas res trdo delat, prosto je mela redko, morda 1dan/teden ali pa še to ne oz. odvisno tud kakšne so bile rezervacije za masaže. Dobiček je bil tud odvisen, kolkim si vsilu te njihove izdelke da so jih kupli (pač, si dobu procent od prodaje) in pa napitnine. Vem, da si je že prvi teden ko je bila na ladji kupla prenosnik (kakšne so kaj cene tam pa nevem.. vem da so čevlji v enih trgovinah smešno poceni ) .. Aja, bila pa je na ladji ki je potovala po karibih, mehiki, na bahamih je bila, kalifornija pa ta srednjeameriška tura..
Doživetje samo je odlično, tm maš dost za videt, sploh če si fanica peščenih plaž in sinje svetlega morja, če pa zdržiš skor eno leto na ladji, brez kogarkoli poznanega, vsaka čast, jst ne bi mogla
Doživetje samo je odlično, tm maš dost za videt, sploh če si fanica peščenih plaž in sinje svetlega morja, če pa zdržiš skor eno leto na ladji, brez kogarkoli poznanega, vsaka čast, jst ne bi mogla
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Kukr sem jz brala, je v duty free-ju kul, ker mora bit zaprt, ko je ladja zasidrana, tko da maš cajt si dejansko tut mal pogledat okolico
Maš pa tle mal več čtiva, če slučajno še nisi vidla tega.
Maš pa tle mal več čtiva, če slučajno še nisi vidla tega.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov