Kaj naredit??

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
BriBeauty
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 27. 5. 2017
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a BriBeauty » 27. Maj. 2017 16:25

Zdravo!

Trenutno iščem študentsko delo v Mariboru, s tem nimam ravno neke sreče, čeprav hodim na faks računalniške usmeritve nimam ravno zadost izkušenj za kako bolj resno delo. Zato sem probala v prodaji, saj sem od 18 leta ukvarjala s kataloško prodajo (prodaja, promocije, facebook stran, včlanjevanje). To so pa tudi edine izkušnje, ki jih imam. Rada bi delala v prodaji, ampak še prevečkrat slišim da mi delo s kataloško prodajo ne prinaša dovolj izkušenj kot pa takšno kjer je delo v trgovini.

Gledam tudi oglase za promocijo, vendar skoraj vedno rabiš lasten prevoz (jaz nimam vozniškega izpita) ali pa ne dobim odgovora.

Trenutno mi zgleda vse tako kot da lahko dobim samo kaj takega kot kakšna online piramidna prodaja, kar pa mi ni ravno v interesu :/ pa tudi nobenih vez nimam nikjer :/

Najbolj me skrbi, da bom še eno leto brez dela :(

Ima mogoče kdo kakšen nasvet, kaj naj naredim??
Uporabniški avatar
kakadu
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 19
Na forumu od: 17. 8. 2015
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kakadu » 24. Okt. 2017 8:09

Imaš javni prevoz oz. se boš že nekako dogovorila, če res hočeš delat. Drugače pa ne pričakuj, da boš dobila delo, ki si ga želiš. Realnost je na žalost drugačna. Sama sem si poiskala delo, ki ga sicer nisem rada opravljala in v tem času iskala ter precej kasneje dobila delo, ki me veseli....sem pa v tem času vsaj nekaj zaslužila in življenje je bilo precej bolj prijetno, kot da bi sedela doma in se sekirala.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov